• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2. Lazer liposuction amelyatım :) 24 Aralık

tboz

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Kasım 2014
1.251
1.604
208
Herkese selam estetik bölümünü takip eden arkadaşlarım coğu bilir bu estetik bi hastalık bi kere bulaşınca devamı hiç bitmiyor ama bu benim son olacak inşallah :))

Takip edenler bilir 2014 yılının sonlarına dogru birkaç estetik operasyonu aynı anda geçirmiştim onlar için ayrıca açtıgım konular vardı. Bunların içinde lazer lipoda vardı ve mucize gibi bi sonuc elde etmiştim o zaman amelyat olana kadar yapmadıgım diyet kalmamıştı diyetisyenlere de gitmiştim ama cıkıntılarımdan hiç bir zaman kurtulamamıştım . Kendimi bildim bileli diyetteyim diyette olmasamda yediklerime hep dikkat etmişimdir kilomu hiç değilse koruyabilmek için ama ilk lipo amelyatımdan sonra öyle bir sonuc elde etmiştim ki cok rahatladım ve inanılmaz şekilde kötü beslendim 8 kg aldım ve 1.55 boyunda oldugum için okadar kilo baya fark yaratıyor görünümde. Ve sonunda kolayına kaçtıgımı düşünerek tekrar ufak tefek fazlalıkları yoketmek için tekrar amelyat olmaya (son kez :) ) karar verdim.

24 aralık perşembe günü sabah 8.15 gibi amelyata alındım dr um odada çizimlerimi yaparken bir yandan da söyleniyordu ablamın baya kg verdiğini görünce örnek al biraz diye bi yandan söyleniyor bi yandan çiziyordu ben şurayı da burayı da çizin derken tamam hadi aşağıda görüşürüz dedi. Bu sefer göremedim amelyathaneyi koridorda beni bayıltmışlar bayılacağımı anlayamadm bile :) 12.30 a dogru odama gelmişim sakin sessiz uyuyarak. Birkaç saat uyuduktan sonra bacaklarımda müthiş bi agrı hissettim yine kıpırdamıyorlardı. Eyvah dedim yanlış yaptın sen tboz dedim yemicektin vercektin kiloyu bak aynıymış acıları dedim :))
Bu sefer heryerimde lipo yoktu üst bölgede bi kısım iç dış bacak arka bacakta da bi kısım basen karın simit bölgesinde sırta ve kola gerek yok dedi bele bile gerek yok bele girmedi gibi ama elimle dokununca hissediyorum hafif bi acı belki karından gelen acıdır popoya sıkılaştırma yapacağını söyledi belki yine beraberinde cellulaze yapmıştır çünkü popomdaki bütün selülitleri çizmişti aynadan gördüğüm kadarıyla. Korse cok sıkıcı gerçekten baya bi savaş içindeyim kendisiyle özellikle geceleri ama yapcak birşey yok 1 ay katlancam kendisine. İlk amelyatımda aşırı morluk olmamıştı ama belli bölgelerde çürümüş gibi morluklarım oldu ve cok kısa sürede geçti bu amelyatta nerdeyse hiç morluk yok sabahları daha şiş uyandıgımı hissediyorum günden güne iyileşiyor muyum bilmiyorum elbette iyiye gidiyorum ama işe gidecek kadar değil. Elimden geldiğince ödem söktürücüler tüketiyorum. Ödemli oldugum halde dün foto cekip baktıgımda karın basen bölgemde yine baya incelme olup iç bacağımın birbirine sürten kısımların daha da şiştiğini bacaklarımı birleştiremediğimi gördüm. İlk amelyatta 14 günde inanılmaz fark oluşmuştu yine o 2 haftayı bekliyorum :)

Diğer liposuction yöntemlerini bilemem ama bu benim 2. Lazer lipo amelyatım. Birçok kişi gördüm lazer lipo olan aynı doktora olanda gördüm kimse benim kadar çıtkırıldım değil sanırım. Ben ağır geçirdiğim için pişman olsamda sonucları görünce mutlu oluyorum. Ama bogazımı tutcam bu sefer inşallah ile karşılıklı tövbeleştik birdaha yok diye ancak ilerde evlenirsem dogum yaparsam o zaman kesin germe lipo olur sonu yok bunun :KK70:

Son düzenleyen: Moderatör:
zuzu53 zuzu53 arzum77 arzum77 size de tşk ederim ancak kendime gelip hatırlayabildim C ChAneL81 ile selamınızı geçmiş olsun dileklerinizi aldım cok cevap verecek durumda değildim o sırada pişmanlıkla meşguldüm :KK70:
Pismanlik gitmis konular acilmisss arkadasim gecmis olsun tekrar burdan da soyleyim ben gordum simdiden sonuc belli oluyor akil almaz bisey bu lipo :-) saglikli surecler dilerim ve az yersin bundan sonra ha bu arada tatillerde hall exclusif yasak artik sana :KK70:

zuzu53 zuzu53 arzum77 arzum77 size de tşk ederim ancak kendime gelip hatırlayabildim C ChAneL81 ile selamınızı geçmiş olsun dileklerinizi aldım cok cevap verecek durumda değildim o sırada pişmanlıkla meşguldüm :KK70:
Ah canım benim,tekrardan geçmiş olsun... Bu son olsun inşallah ;)
Benim Ameliyt sonrası o Ağrı'lar aklıma gelince çok kötü oluyorum. Şimdilik yok tövbe diyorum ama Zaman neler gösterir bilemiyorum tabi :)
Umarım sorusuz ve Mutlu geçireceğin sonuçlar olur ;)

Ah canım benim,tekrardan geçmiş olsun... Bu son olsun inşallah :KK66:
Benim Ameliyt sonrası o Ağrı'lar aklıma gelince çok kötü oluyorum. Şimdilik yok tövbe diyorum ama Zaman neler gösterir bilemiyorum tabi :)
Umarım sorusuz ve Mutlu geçireceğin sonuçlar olur :KK66:
Cokk tşk ederim :) Valla az önce yine ablamla konuşuyordum tövbe diyorum tabi tabi diyor acıları unutunca yine isteyeceksin diyor ben gel dersem gelmeyin sakın bakmayın bana dedim inş son olur bu da yaa

Pismanlik gitmis konular acilmisss arkadasim gecmis olsun tekrar burdan da soyleyim ben gordum simdiden sonuc belli oluyor akil almaz bisey bu lipo :-) saglikli surecler dilerim ve az yersin bundan sonra ha bu arada tatillerde hall exclusif yasak artik sana :KK70:
Sagolasın C ChAneL81 pişmanlık yaşarken bi ara ablamın tbozzz hadi ac gözlerini chanele poz ver foto atcam dediğini hatırlıorm ama gözümü bi saniye açıp gülümsedim mi bilmiorm :D
Konumu açtım evde cok sıkılıyorum ama pişmanlık geçmedi valla henüz buncacık kilo için değer miydi yani az bogazımı tutsam ama işte o acılar geçince sonucu görünce yüzdeki o muhteşem gülümseme özgüven alışveriş manyaklıgı herşeye bedel oluyor

Cokk tşk ederim :) Valla az önce yine ablamla konuşuyordum tövbe diyorum tabi tabi diyor acıları unutunca yine isteyeceksin diyor ben gel dersem gelmeyin sakın bakmayın bana dedim inş son olur bu da yaa
İnşallah inşallah :)) Ama acılar unutuluyor işte ;)
Memeler sorun olursa ileride yaptırırım yoksa başka ihtiyaç kalmadı bende gibi gibi :KK48:

Oyyyy olduda bitti maşallah :KK19: bak busefer acı az olmuştur kesin tecrübe vardı öncekinden alışmıştır bünyee:KK48: geçmiş olsun hoşgeldin 36 beden ol inşallah

İnşallah inşallah :)) Ama acılar unutuluyor işte :KK66:
Memeler sorun olursa ileride yaptırırım yoksa başka ihtiyaç kalmadı bende gibi gibi :KK48:
Valla seni ilk gördüğümde ne kadar cok estetik oluyor demiştim ama kendime de bakıyorumda :oops::oops:

Oyyyy olduda bitti maşallah :KK19: bak busefer acı az olmuştur kesin tecrübe vardı öncekinden alışmıştır bünyee:KK48: geçmiş olsun hoşgeldin 36 beden ol inşallah
Yok be yaaa nerdeee acılar aynı vallla tecrübe var diye dr herşeyi bilion zaten bişi anlatmıyorum sana 15 gün sonra görüşürüz diyip iki eliyle belimi sıktı barby bebek gibi oldu bu dedi ablama gitti dalga geçe geçe sadece cok acıyo pişmanım dediğimi hatırlıyorum dr u ilk gördüğümde göZüm yarı kapalı o da 2 lt cıktı yine ya diye ablama anlattııını hatırlıyorum valla acıları olmasa bu estetik süper bişi de daha hepimiz buralardayken nelerimizi görcez bakalım :D

tboz tboz cum cok gecmisler olsun kusura bakma yeni okudum aml oldugunu malum bende kendi canimla ugrasiyorum :KK53: senden bir gün sonrada ben aml oldum

FatiFat FatiFat cok sagol cnm evet bi gün aralıklarla olmuşuz amelyatı :) cok geçmiş olsun sana da inşallah cabucak iyileşiriz güzel sonuclarla

Bugün 8. Günüm ve hayatımda görmediğim kiloyu gördüm tartıda 64 kg yum :cry::cry:
Her ne kadar ödemde olsa bu kiloyu tartıda görmek gerçekten korkutucu

cok gecmis olsunn ☺☺bu lazer lipo nasil bisey ucret falan nasil cok merak ettim ☺☺

cok gecmis olsunn ☺☺bu lazer lipo nasil bisey ucret falan nasil cok merak ettim ☺☺
banbini banbini cok tşk ederim. Lazer lipo iyi bişey :) iyi bi dr a yaptırırsan güzel sonuclar alırsın ama cok da basit bi operasyon değil ilk zamanlar yapılan bölgeye göre oturup kalkmalar da zorluklar oluyor biraz ama bu kişinin agrı acı eşiğine göre de değişiyor ücretlerde cok değişken istanbuldaysan bildiğim kadarıyla 6-7 bine yapanda var 25 bine yapanda var cok ucuk rakamlar yani :) bu benim 2. Amelyatım ilkinde mucizevi sonuclar alınca ihtiyaç hissettiimden 2. Yi hiç düşünmeden aynı dr a oldum amelyatımı şimdi incelmeyi bekliyorum :)

arkadaşlar bişi sormak istiyorum ben yazın yan çıkıntılardan alıp popoma enjekte etmek istiyorum ama 5 ay spor yapıcam yaza kadar yazında alıp kalçama koyduracam çok fazla yağım yok yanlar erimez dimi yağlar bekletile biliyor mu acaba bu arada çok geçmiş olsun ne güzel ya herşey gönlünce olur İnşallah canım darısı bana :KK51:

Back
X