• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2. KLOMENİMDEN SONRA MUCİZE OLDU

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

goncannderdi

Üye
Kayıtlı Üye
28 Ağustos 2019
93
23
8
30
Merhaba kızlar.. Ben 2 senedir çocuk için uğraşıyordum ama bir türlü olmuyordu..Adetlerimde düzensizleşti ve hatta 2 ay adet olmadım.. Nedenini öğrenmek için doktora gittim .. Hamile olabilir miyim acaba dedim.. Ama piko olduğumu öğrendim..Birdaha çocuğum olmaz mı diye ağlayarak sordum doktora..O da adet olunca gel dedi klomene başlattı..Ilk ay sonuç alamadık..Ben 2 ay doktora gitmedim sonra.. Kendi kendime kilo verdim ve adet oldum .. Yine düzensizdi.. Aile hekimimize gittim gecen ay adet olunca ve klomen yazdırdım 2 kutu.. Kendi kafama göre kullandım yumurta takibi yaptırmadım..Olmazsa diğer kutuyu da kullanacaktım ertesi ay..Yumurtlama akintisindan yumurtladigimi anladım ama 2 kez degerlendirebildik.. Olmadi diye düşündüm üzüldüm..Yumurtlama akintisindan 6 gün sonra beyaz kremsi akıntı gelmeye başladı arada..Alt karnımda ağrılar oldu.. Yeni yılda karnımın altı çok ağrıdığı için majezik bile ıctim.. Adet olucam sandım ama günlerdir gelen giden olmadi ...Çok fazla acikiyordum istahim artmıştı.. Ama başka belirti yoktu..Sabahlari terli kalkıyordum.. Biraz hareket etsem hemen sicakliyordum ama normalde her zamanki gibi çok fazla sicaklamiyordum.. Geceleri ellerimin şiştiğini farkettim ellerim kasiniyordu gece..Baş dönmesi hissetmedim migdem hiç bulanmadi..Arada kasık ağrısı ve belimin ortasında bir ağrı hissettim hâlâ otururken ağrıyor ama çok az.. Bugün spora başlamayı düşündüğüm için ne olur ne olmaz diye test yaptım evde 2 çizgi cıktı inanamadim tekrar yaptım ondada çıktı..Bugün kan vericem..Ne uyku hali ne bulantı ne de yorgunluk yok.. Sadece bende daha önce akıntı olmazdı..Rahim içinde vardı ama akmazdı..Tek belirtim akıntı diyebilirim.. Diğer ağrılar adete yakında oluyordu.. Bu yüzden hiç ihtimal vermemiştim hamile olduğuma..Çünkü göğüslerimde de bir değişiklik olmadı gibi.. Bugün kan vericem.. Ben 2 yıldır uğraştıktan sonra birdaha çocuğum olmaz diyordum..Buraya yazmamın nedeni pkolu olup çocuk isteyenlere umut olması için..Çünkü bende ne zaman umudumu kaybetsem buradaki diğer pikolularin hikayelerini okuyarak teselli buluyordum

Hayırlı olsun gebeliğin canim
Bende 2 denemem de klomenle hamile kaldim ama kürtaj oldum
Bu arada keşke doktor kontrolunde kullansaydiniz cunku kist falan oluyor
Ben doktora gitmekten biktigim için gitmedim Allaha güvenip son kez denedim..Zaten yumurtam kendi kendine de catliyordu birazda o yüzden rahattım.. Teşekkür ederim canım inşallah sıkıntı çıkmaz

I

Insallah sende en kısa sürede yavruna kavusursun neden kürtaj oldun ki sorun mu vardı
amin cnm
Adete gore 8 haftalikti bebegim ama ultrasyonda 6 haftalik gözüküyor du kalp atışını duyamadik kürtaj oldum
Bi sorunum yok yumurtlama yada çatlama da ama hala olmadi 2 yil olcak evleneli hic korunmadik iki duşugum var

amin cnm
Adete gore 8 haftalikti bebegim ama ultrasyonda 6 haftalik gözüküyor du kalp atışını duyamadik kürtaj oldum
Bi sorunum yok yumurtlama yada çatlama da ama hala olmadi 2 yil olcak evleneli hic korunmadik iki duşugum var
Çok üzüldüm canım..Bence tekrar aşılama ya da klomen kullanmayı dene..Benim de 2 sene olmadı klomen kullanmasaydim muhtemelen de olmazdı..Rabbim sana en kısa sürede nasip etsin inşallah

İşte kafandan atıp spora başlıcam demişsin ya hamile kalmışsın, çok tebrik ederim. Allah tamamına erdirsin.
Aslında kafamdan yumurtlama zamanında atmıştım sadece.. O da bazı olaylardan dolayı düşünmeye fırsat bulamadım..Ama yine de durmadan kendimi dinledim belirti aradım..Yine olmadi diye düşündüm belirti bulamayınca.. Çok istahim arttı diye de spora başlamayı düşündüm her ihtimale karşı test yaptım..Şimdi de sağlık ocağına kan vermeye gittim bana 10 gün geçmeden kan almıyoruz dedi..Klomen belki hormonları yükseltmiştir dedi..Böyle birşey olabilir mi ya..Ben catlatma iğnesinin buna neden olabileceğini duydum ama klomeni duymadım.. Inşallah klomenden dolayı değil-dir adetimi 5 gün geçti..Klomen kullanınca 28.gün adet oluyordum..Korkuttu beni aile hekimi :(

Aslında kafamdan yumurtlama zamanında atmıştım sadece.. O da bazı olaylardan dolayı düşünmeye fırsat bulamadım..Ama yine de durmadan kendimi dinledim belirti aradım..Yine olmadi diye düşündüm belirti bulamayınca.. Çok istahim arttı diye de spora başlamayı düşündüm her ihtimale karşı test yaptım..Şimdi de sağlık ocağına kan vermeye gittim bana 10 gün geçmeden kan almıyoruz dedi..Klomen belki hormonları yükseltmiştir dedi..Böyle birşey olabilir mi ya..Ben catlatma iğnesinin buna neden olabileceğini duydum ama klomeni duymadım.. Inşallah klomenden dolayı değil-dir adetimi 5 gün geçti..Klomen kullanınca 28.gün adet oluyordum..Korkuttu beni aile hekimi :KK43:
Inşallah gebesindir

Aslında kafamdan yumurtlama zamanında atmıştım sadece.. O da bazı olaylardan dolayı düşünmeye fırsat bulamadım..Ama yine de durmadan kendimi dinledim belirti aradım..Yine olmadi diye düşündüm belirti bulamayınca.. Çok istahim arttı diye de spora başlamayı düşündüm her ihtimale karşı test yaptım..Şimdi de sağlık ocağına kan vermeye gittim bana 10 gün geçmeden kan almıyoruz dedi..Klomen belki hormonları yükseltmiştir dedi..Böyle birşey olabilir mi ya..Ben catlatma iğnesinin buna neden olabileceğini duydum ama klomeni duymadım.. Inşallah klomenden dolayı değil-dir adetimi 5 gün geçti..Klomen kullanınca 28.gün adet oluyordum..Korkuttu beni aile hekimi :(
Hayır onlar yumurta geliştirici ilaçlar ama bende hiç duymadım canım klomen kullanıp testi pozitif çıkan. Dediğin gibi çatlatma iğnesi yapıyor ama hiçbiri regl 5 gün geçtikten sonra pozitif vermez.

Hayır onlar yumurta geliştirici ilaçlar ama bende hiç duymadım canım klomen kullanıp testi pozitif çıkan. Dediğin gibi çatlatma iğnesi yapıyor ama hiçbiri regl 5 gün geçtikten sonra pozitif vermez.
Inşallah hamileyimdir ya..ptesi kan testiyle belli olacak..hâlâ sürekli acıkmak ve aşırı gazım olması haricî bir belirtim yok.. arada çok seyrek olarak göğüs ucunu bisey ısırıyormuş gibi yanıyor o kadar..Sağol canım içimi biraz rahatlatdın..

Back