arkadaşlar bende pko var.bu ay günde 2 tane klomen içtim yumurtalarım büyümedi 11mm de kaldı.doktorum bu ayda günde 3 tane iç dedi.oda olmazsa iğnelere geçeriz dedi.kafam karışık.3 tane ile büyürmü ki,eğer büyümüyecek ise direk iğneye geçseydik.bir ay daha zaman kaybı olmazdı.sizin bir fikriniz var mı?bana yardımcı olur musunuz?eşim ve ben bebeğimiz içn sabırsızlanıyoruz....
yeni geldi aklıma
ikinci bebiş için gittiğim dr yumurtalarım gelişmeyince klomeni 3e çıkarmak yerine bana glukophene yazdı
metmorfin içerikli bi ilaç anti diyabetik
işe yaradı yumoşlar gelişti büyüdü ama sonuç alamadık malesef
ayrıca bu ilaç hormon haplarından dolayı alınan kilolarada engel oluyomuş
gerçektende ilk tedavimde 8 kilo aldım haplardan bu tedavimde hiç kilo almadım
Canım keşkeee bende senin gibi kilo alsam bu ilaçlardan ama malesefff benim güzelim iştahımı mahvettiii iştahsızz ve miğde bulantılarıı yaşıyorum yemeden kesildimm iyice bu sebeblede tedavi bırakıyorummşakkıdı
bende 3 kez kullandiktan sonra yumurtalarim cok iyi gelisti fakat daha sonuc alamadim, adet gunumu beklemedeyim...
günde 3 klomen verdi bana glifor vermedi ınofolic verdi pko var malesef ve bendede bir sürü yumurta oluştu ama en büyüğü 9 ve 11 mm idi 13. gündü 3 gün sonra yeniden gittim büyümüşler ve biri çatlamış 18 mm dahada vardı 10 gün çalışın dedi sonra regli olmazsam gideceğim olursan 3.gün gel dedi ya Allah isyeyen herkese tüm azaları tamam olan hayırlı evlatlar nasip etsin
cnm mrb.bende bu ay ilk defa klomen kullandım günde 2 tane.gliforda kullanıyordum günde bir.yumurta kontrolüne gittim 2 tane 20mm 2 tane daha küçük yumoşum olmuş.çatlatma iğnesi vermedi.sonuç ne oldu çatladılar mı bilmiyorum fakat başka bi doktor inofolic verdi.sana doktorun inofolic in ne gibi etkileri oldugunu söledi mi? bende 5 gündür kullanıyorum ama bırakıp glifora devam mı etsem acaba die düşünüyorum
Merhaba ınofolic doğrudan pko içinmiş içeriğinde de yazıyordu yeni bir ilaçmış fakat araştırdığım kadarı ile eki tedavilerde metmorfin içerikli glifor tarzı ilaçlar kullananlarda gebelik olmuş hep doktor bunu verdi ben 2. kutuya başladım
günde 3 klomen verdi bana glifor vermedi ınofolic verdi pko var malesef ve bendede bir sürü yumurta oluştu ama en büyüğü 9 ve 11 mm idi 13. gündü 3 gün sonra yeniden gittim büyümüşler ve biri çatlamış 18 mm dahada vardı 10 gün çalışın dedi sonra regli olmazsam gideceğim olursan 3.gün gel dedi ya Allah isyeyen herkese tüm azaları tamam olan hayırlı evlatlar nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?