Sağolun tesekkur ederim bazen bende düşününce şok oluyorum nasıl bu kadar çabuk oldu diye ama ahdim vardı ilk kızımda suni sanciyla doğum yapmıştım kötüydü dedim bidaha dogurursam kendi sancimi beklicem şükürler olsun oylede oldu.sizede en kolayindan hayırlı doğumlar dilerim:)Allah analı babalı büyütsün inşallh. Okudum şok oldum 8saat sancıyla doğurdum ilk bebeğimi. Allahım hepimize nasip etsin inşallah böyle doğum.
Maşallah Allah kızınıza sağlıklı uzun ömürler versin..sancınız çok aşırı olunca mı gittiniz hastaneye su gelince hemen gitmek gerekmiyo mu?2. Gebeligimde ilki gibi erken doğum riski vardı ve 31. Haftada nisanim geldi 1 gün hastanede kaldım ve sancılar durduruldu istirahatle 38. Haftaya gelmistim.17 eylül perşembe akşamı eşime dedimki kizima zeynebime bayramlık kıyafet alalım beraber çıktık alisverisimizi yaptık bayada yurudum kasiklarim çok çağırmaya başladı ve eve döndük. Bileklik almıştım kızım aldı kopardı onu toplamak için egildim ve pıt diye bi ses geldi ve sanki altına isedim heyecanlandim acaba suyummu yoksa isedimmi diye bekledim ve baktmki az az geliyo suyum eşime kayinvalideme haber verdim hazır olun dedm.eşime dedim uyu sancılarım başlayınca gideriz.TV karşısında sancilarimi bekledim çok hafifti hiç zorlamiyordu artık siklasinca hadi gidelim dedim.eşim sabah namazını kıldı 5.30 evden çıktık ablami ve kızkardeşimi aldık hastaneye gittik ama ben artık duramiyorum doğum haneye gittim çatala çıktım ebe kontrol etti kaç cm dedim ne cm doguriyosun tam aciksin dedi ben şok:)doktor geldi doğum seti hazır değil diye eliyle resmen bebeğimi gelmesin diye tuttu.sonra herşey hazırdı doktor hadi pamukcukk bak kizin burda kafasini goruyorum dedi birkaç ikinmada kafası çıktı ama omuzlardan baya zorladı neyseki omuzlardan da kurtulunca balık gibi kaydi kuzum kızım yavrum kordonla dünyaya gelmiş mordu ve ağlamadı hemen çok korktum neden aglamiyo diye sordum poposuna vurunca hemen ağladı yavrum.gogsume yatırdılar hemen sustu birkaç dakika koklastiktan snra aldılar ve hemen ağlamaya başladı annesinin bitananesi.6 da hastanedeydim 6.14 de kızım Ayse Sarem dünyaya geldi.herkese hayırlı kolay doğumlar nasip etsin Allahım. Normal doğumdan korkmayin
Sağolun tesekkur ederim sancilarim biraz siklasinca gideyim nolursa hastanede olsun dedim zaten arabada gidince iyice yoğunlaştı sancim zaten sonrası malum:)suyum gelince hemen gitmedim sancimi evde çekmek istedim suyum azar azar geliyordu. Çok yoğun bi sancida degilMaşallah Allah kızınıza sağlıklı uzun ömürler versin..sancınız çok aşırı olunca mı gittiniz hastaneye su gelince hemen gitmek gerekmiyo mu?
Tedaviyle olan gebeliklerde normal doğum engeli varmı bilmiyorum yanlışta yönlendirmek istemem ama yinede iyice araştırın derim normal doğum gibisi yok herani ayrı güzel.illa sezeryan olacaksa sonuçta oda bir doğum şekli yapicak bisey yokMaşallah barekallah bende normal istiyorum ama tedaviyle olduğu için 4 dr da sezeryan dedi
Aslında tedaviyle olmasının tek farkı bebeğin baştaki oluşum sürecinin farklı olması. Ama neden bilmiyorum normal doğum daha riskli göze almamalısın diyerek 4 dr da sezeryan dedi :/Tedaviyle olan gebeliklerde normal doğum engeli varmı bilmiyorum yanlışta yönlendirmek istemem ama yinede iyice araştırın derim normal doğum gibisi yok herani ayrı güzel.illa sezeryan olacaksa sonuçta oda bir doğum şekli yapicak bisey yok
4 doktorda aynısını dediği için bisey diyemicem.ilk aşama farklı da olsa 40 haftanın sonunda her bebek gibi gelişimini tamamlamış oluyo ama yinede sen bilirsin hayırlı güzel doğumlar dilerim:)Aslında tedaviyle olmasının tek farkı bebeğin baştaki oluşum sürecinin farklı olması. Ama neden bilmiyorum normal doğum daha riskli göze almamalısın diyerek 4 dr da sezeryan dedi :/
Teşekkür ederim hakkımda en hayırlısı hangisiyse o olsun4 doktorda aynısını dediği için bisey diyemicem.ilk aşama farklı da olsa 40 haftanın sonunda her bebek gibi gelişimini tamamlamış oluyo ama yinede sen bilirsin hayırlı güzel doğumlar dilerim:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?