- 28 Ekim 2011
- 614
- 341
- 123
2. Gebeligimde ilki gibi erken doğum riski vardı ve 31. Haftada nisanim geldi 1 gün hastanede kaldım ve sancılar durduruldu istirahatle 38. Haftaya gelmistim.17 eylül perşembe akşamı eşime dedimki kizima zeynebime bayramlık kıyafet alalım beraber çıktık alisverisimizi yaptık bayada yurudum kasiklarim çok çağırmaya başladı ve eve döndük. Bileklik almıştım kızım aldı kopardı onu toplamak için egildim ve pıt diye bi ses geldi ve sanki altına isedim heyecanlandim acaba suyummu yoksa isedimmi diye bekledim ve baktmki az az geliyo suyum eşime kayinvalideme haber verdim hazır olun dedm.eşime dedim uyu sancılarım başlayınca gideriz.TV karşısında sancilarimi bekledim çok hafifti hiç zorlamiyordu artık siklasinca hadi gidelim dedim.eşim sabah namazını kıldı 5.30 evden çıktık ablami ve kızkardeşimi aldık hastaneye gittik ama ben artık duramiyorum doğum haneye gittim çatala çıktım ebe kontrol etti kaç cm dedim ne cm doguriyosun tam aciksin dedi ben şok:)doktor geldi doğum seti hazır değil diye eliyle resmen bebeğimi gelmesin diye tuttu.sonra herşey hazırdı doktor hadi pamukcukk bak kizin burda kafasini goruyorum dedi birkaç ikinmada kafası çıktı ama omuzlardan baya zorladı neyseki omuzlardan da kurtulunca balık gibi kaydi kuzum kızım yavrum kordonla dünyaya gelmiş mordu ve ağlamadı hemen çok korktum neden aglamiyo diye sordum poposuna vurunca hemen ağladı yavrum.gogsume yatırdılar hemen sustu birkaç dakika koklastiktan snra aldılar ve hemen ağlamaya başladı annesinin bitananesi.6 da hastanedeydim 6.14 de kızım Ayse Sarem dünyaya geldi.herkese hayırlı kolay doğumlar nasip etsin Allahım. Normal doğumdan korkmayin