2.kez yumurtlama

hed2377

Üye
Kayıtlı Üye
4 Temmuz 2023
2
1
6
27
Merhabalar yumurtlamam 24ündeydi ovülasyon testi kullanıyorum çift çizgiyi gördüm bugün tekrar akıntım oldu test yaptım yine çift çizgi gösteriyor bir ovülasyon içinde iki kez yumurtlama yaşayanınız var mı

Merhaba ben yaşamadım ama burda çoğu kişiden duydum 2 defa yumurtlama olabileceğini bide sizin regl gününüze kaç gün var acaba hamilelik varsa regl gününe yakın koyulaşabiliyormuş tekrar test

Merhaba ben yaşamadım ama burda çoğu kişiden duydum 2 defa yumurtlama olabileceğini bide sizin regl gününüze kaç gün var acaba hamilelik varsa regl gününe yakın koyulaşabiliyormuş tekrar test
8 gün var ilk yumurtlama üzerinden 7 gün geçti o yüzden çok erken test yapsamda herhangi bir şey çıkmaz

Sanırım bennn. 26 gecesi aşırı yumurta akım geldı rahım ıcım agrıdı ısım düştü o gun. Ertesi sabah doktor randevum vardı tesadüfen doktor baktı yumurtan çatlamış dedi. Normalde ovulasyon testi kullanmıyorum ama ben 2 gün öncesinden ovulasyon testi almıştım havalardan dolayı su boruları donduğu için binamıza su gelmemişti tanker bekliyorduk depo için. Testlerde pik göremedim agrım coktı uzayan akıntım da durmadan geliyordu ama sabahında doktor çatladı dedi 27si. Bilemıyotum belki de ben silinmeye denk geldim. Aynı zamanda her ay meme ucum hassaslasırdı o da olmadı doktorun çatladığı dediği sabah ısım artmıştı ısıma göre de çatlama oldu amadaha sonra 5 gün boyunca bacak uyuşukluğum kasık ağrın devam etti. 2 Mart gecesi yeniden rahim içim ağrıdı ve yumurtal akı geldi eşime dedim ben tekrar yumurtluyorum değerlendirelim. 3 Mart Yani dün test yaptım Sabah pikti. Bu sabah baktım silik. Doktorun yanılma olmuş mudur acaba doktor haklıysa iki kere yumurtladım ve 20 22 24 26 28 Mart'ta ilişki oldu daha sonra 2 Mart ve 4 Mart en verimli hafta geçen haftaydı kafam allak bullak oldu. Şimdi de ikiz olur mu diye tribe giriyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…