2 kez yumurtlama ve hamilelik

Merhaba hayırlı olsun bebeğiniz bisey sorabilirmiyim cevaplarsanız memnun olurum adet bitiminden hemen sonraki 3 günümü değerlendirdiniz?

Merhaba hayırlı olsun bebeğiniz bisey sorabilirmiyim cevaplarsanız memnun olurum adet bitiminden hemen sonraki 3 günümü değerlendirdiniz?
Adet bitti duş aldım aynı gün içinde pik gördüm ve sanırım 2 gün değerlendirdik 3 gün yapmadık diye hatırlıyorum.

Adet bitti duş aldım aynı gün içinde pik gördüm ve sanırım 2 gün değerlendirdik 3 gün yapmadık diye hatırlıyorum.
Teşekkür ediyorum cevabınız için bende de aynı durum oldu şuan belirtilerin hepsini yaşıyorum dün günüm geçti pazartesi test yapicam sizin paylasiminizi görünce daha da umutlandim

1 hafta geciktim bugün doktora gittim vajinadan baktı hamilelik görünmüyor dedi kan tahlili istedi pazartesi sonucunu öğrenmeye gidicem fakat aşırı derecede sırtımda ve sağ bacağımda ağrı var göğüslerim sızlıyor

Hımm inşallah hayırlı haber alırsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…