2.Kez sertleşme süresi

saripapatya35

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
27 Aralık 2020
32
60
39
Hanımlar Merhaba;

Eşim ile birlikte olduğumuz zaman ilk boşalmadan sonra malasef 2.sertleşme olmuyor ve birlikte olamıyoruz.

1,5 - 2 Saat sonra sertleşme olup tekrar ilişkiye girebiliyoruz. İnternetten araştırdım ama net bir süresi olmadığını söylüyor uzmanlar.

Sizlerde de öylemi yoksa eşimde fiziksel bir problemmi mevcut.

Zaten çocuklardan çok fırsat bulamadığımız için olmuşken gecede 2 yada 3 kez olsun istiyoruz.

Fikirleriniz için teşekkür ederim.

😳 benim bildiğim iki kez veya üç kez sabah öğle akşam şeklinde olur erkeklerde. Erkekler peşpeşe ereksiyon olamaz. 🤷🏻‍♀️

hemen olmayacağının farkındayız.
ama bir kaç arkadaşım yarım saat sonra tekrar olabildiklerini söyledi.
bizim zamanımız mı uzun diye merak ettim.

Bunu ben de merak ediyorum araştırdığımda net bı bilgi edinememistim çünkü. Erkek arkadaşımla ikinciyi denediğimizde ortalama 20 30 dk geçiyor sertleşmesi ama tamamen kopmadan arada öpüşerek dokunarak. Kendi haline birakirsak çok daha uzun süreceğini düşünüyorum soğuma gelir insana ya. Kişiden kişiye göre değişiyordur bence de.

Hanımlar Merhaba;

Eşim ile birlikte olduğumuz zaman ilk boşalmadan sonra malasef 2.sertleşme olmuyor ve birlikte olamıyoruz.

1,5 - 2 Saat sonra sertleşme olup tekrar ilişkiye girebiliyoruz. İnternetten araştırdım ama net bir süresi olmadığını söylüyor uzmanlar.

Sizlerde de öylemi yoksa eşimde fiziksel bir problemmi mevcut.

Zaten çocuklardan çok fırsat bulamadığımız için olmuşken gecede 2 yada 3 kez olsun istiyoruz.

Fikirleriniz için teşekkür ederim.
Bence eşinizde sertleşme problemi var.
Biz eşimle 3 kez art arda devam edebiliyoruz afedersiniz biraz açık tabir olacak ama daha içinden çıkmadan tekrar sertleşiyor.
Bence bir sıkıntı var eşinizde.
Ya da belki yaşla alakası vardır

• Beğen
Reactions: Z P
hemen olmayacağının farkındayız.
ama bir kaç arkadaşım yarım saat sonra tekrar olabildiklerini söyledi.
bizim zamanımız mı uzun diye merak ettim.
Yarım saat bile sürmüyor bizim. Kişiden kişiye değişiyor.
Yaş, beslenme sağlık durumu bunlar etkiliyordur

X