2 kez kürtaj oldum bebegim gelişmiyor benimle aynı kaderi paylaşan var mı lütfen yard

ftmecrn

Üye
Kayıtlı Üye
29 Ekim 2013
433
1
16
34
Konya
meraba arkadaşlar ben 4 yıllık evliyim 3 yaşında bi kızım var hiç problem olmadan evlenir evlenmez hamile kaldım şimdi bebk istiyoruz ama olmuyor hamile kalıyorum bebeğim gelişmiyor çok üzgünüm 10 gün önce tekrar kürtaj oldum aynı şeyi 2 kez yaşadım bana yardım edin lütfen aynı kaderi paylaşan var mı yardım bekliyorum

Benımde ilk gebeliğim suan 5 +5 hafta ama dun doktor gelişmedgnı soledı salıya kadar bekle dedi ama az oncede kanamam basladı kürtajdan cok korkuyorum

Benımde ilk gebeliğim suan 5 +5 hafta ama dun doktor gelişmedgnı soledı salıya kadar bekle dedi ama az oncede kanamam basladı kürtajdan cok korkuyorum

ben iki kez kürtaj oldum canın yanmıyor merak etme uyutuyolar ama bebgini aliyolar senden ruhsal çöküntü oluyo çok üzgün canım inşallah tekrar hamile kalıp bebeişlerimimizi kucağımıza alırız

ben iki kez kürtaj oldum canın yanmıyor merak etme uyutuyolar ama bebgini aliyolar senden ruhsal çöküntü oluyo çok üzgün canım inşallah tekrar hamile kalıp bebeişlerimimizi kucağımıza alırız

Ruhsal tarafıını sorma canım dunden berı kendımde degılım zaten peki boyle kanamayla evde düşermi sence

Ruhsal tarafıını sorma canım dunden berı kendımde degılım zaten peki boyle kanamayla evde düşermi sence

sanmıyorum canım her halde düşmez ama şöyle düşün doktor konntrolünde olması kendi başına düşürmekten ii dir her ihtimale karşı zaten uyutuyolar sen uyanınca hersey bitmiş oluyo

sanmıyorum canım her halde düşmez ama şöyle düşün doktor konntrolünde olması kendi başına düşürmekten ii dir her ihtimale karşı zaten uyutuyolar sen uyanınca hersey bitmiş oluyo

Dogru dıyorsun canım doktorda olması daha mantıklı yarın gıdıcem bakalım

Dogru dıyorsun canım doktorda olması daha mantıklı yarın gıdıcem bakalım

bencede git ve dua et inşallah hayırlısı olur kürtaj konusunu hiç kafana takma şimdi devlet hastanelerinde bile anestezi yapıolar ben ilkini özelde oldum genel anestezi kikncisini devlette onuda sedasyonla yaptılar geç vakit gittim anesteziçi yokmuş canın yanmıyor 5 dk sürüyo sadece

Sagol canım hiç bır bılgım yoktu en azından şimdi bıraz daha farkındayım bıraz daha sakınlestım en azından yarın gıtmeyı dusunuyorum acılde ılgılenmıyorlar fazla o yuzdenn hafta içi yarın gıtmek en guzeli

bencede hayırlı sı olur inşallah çok kötü bi duygu üzüntünü paylaşıyorum canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…