• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2. Kez hamile kalma süreci? Nedense korkuyorum olmayacak diye

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Takitoki

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
28 Şubat 2017
2.252
999
123
36
Günaydın Bayanlar

Benim bir kizim var 2.5 yasinda susn biz ikincincocugumuzu istiyoruz ilk deneme bosa gitti ikincide daha belli degil beklemem gerekiyor ama olmadi gibi icimdeki hiss onu diyor. Bende nedense hep ya olmazsa diyorum yasimiz 34 esimle. Kizimda yalniz kalsin istemiyorum. Sizde ikinci kez hamile kalmaniz ne kadar bir sürenizi aldi? Ve nelere dikkat etmeliyim hemen hamile kalmam icin? Yumurtalama günlerimde iliskimiz oldu yinede hamile kalmadm neden olabilir ki?

Günaydın Bayanlar

Benim bir kizim var 2.5 yasinda susn biz ikincincocugumuzu istiyoruz ilk deneme bosa gitti ikincide daha belli degil beklemem gerekiyor ama olmadi gibi icimdeki hiss onu diyor. Bende nedense hep ya olmazsa diyorum yasimiz 34 esimle. Kizimda yalniz kalsin istemiyorum. Sizde ikinci kez hamile kalmaniz ne kadar bir sürenizi aldi? Ve nelere dikkat etmeliyim hemen hamile kalmam icin? Yumurtalama günlerimde iliskimiz oldu yinede hamile kalmadm neden olabilir ki?
Günaydın. Sizinle aynı durumdayım. Kızım 4 yaşında ama 2 buçuk yaşından beri istiyoruz kardeş. Malesef kist vardı bende o engelliyordu.suan kıstım yok alındı.3 ay oldu adetliyim şuan olmadi bu ay da.yumirtlama günleri bizim hesaplamamıza göre olmuyormuş meğerse. Ovulasyon testi alın.onunla takip edin.ben internetten sipariş verdim gelicek yumurtlama günü olunca 3 gün ilişkiye giricem

Endişe etmeyin bence bir kez olduysa 2. De olur Allahın izniyle hem yaşa da takılmayın kronik ya da ciddi bir rahatsızlığınız yoksa 40 yaşında da doğum yapıyor insanlar 60 yaşında da.. Dua edin, yumurtlama günlerini takip edin ve stresten uzak durun derim düşünmediği zaman geliyor genelde bebişler😊😊

hiç telaş etmeyin olur inşallah sağlıklı beslenin hareket edin ve dua edin :) daha yeni başlamışsınız

Günaydın. Sizinle aynı durumdayım. Kızım 4 yaşında ama 2 buçuk yaşından beri istiyoruz kardeş. Malesef kist vardı bende o engelliyordu.suan kıstım yok alındı.3 ay oldu adetliyim şuan olmadi bu ay da.yumirtlama günleri bizim hesaplamamıza göre olmuyormuş meğerse. Ovulasyon testi alın.onunla takip edin.ben internetten sipariş verdim gelicek yumurtlama günü olunca 3 gün ilişkiye giricem
Canm nasil hesapladigimiz gibi degilmis ciddimisin ben ona göre hep bakiyordum... uygulama ile ozmn bende test aliyim dedigin gibi emin olur en azindan

Canm nasil hesapladigimiz gibi degilmis ciddimisin ben ona göre hep bakiyordum... uygulama ile ozmn bende test aliyim dedigin gibi emin olur en azindan
Evet evet yüzlerce yorum okudum takvimdeki uygulamadan yumurtlamamin alakası yok yazmis hep. Ve her ay değişebiliyormuş. 1 haftadır onları okuyorum :) en iyisi test yani ne zaman yumurtladığı görürsün.

Cok ince ama cizgiler kalin degil ve cok yavss yavss ciktilar

Eklentiler

• 20201202_193237.jpg
    20201202_193237.jpg
    41,4 KB · Görüntüleme: 16
Back