Merhaba femara kullandım ardından ganol f ile hamile kaldım 2 kutu almıştım bende 1 tanesini kullandım pozitif çıktı sonucum.Merhaba hanımlar, bı ay 2. Kez gonal f kullanıyorum. İlk kullanımda önce femara sonra gonalF 75ml kullanmıştım ve ovitrelle çatlatma iğnesi olmadan yumurtam çatlamıştı. Ve sonuç negatif olmuştu. Bu ay tekrar tedaviye başladık, adetimin 3. Günü Klomene başladım 5 gün boyunca biter bitmez ertesi gün Gonal F 75 ml vurmaya başladım. 10 gündür iğne kullanıyorum Şuan 10 mm olmuş en büyük yumurtam. Doktorum 5 gün sonra tekrar gel bakalım gelişme olucak mı dedi. Bu süreçlerden geçenler bilgi verebilir mi acaba?
Tebrik ederim Allah kavuştursun inşallah bugün doktor kontrolüm vardı 23 mm olan yumurtam varmış çatlatma iğnesini bugün yap 1 hafta gün aşırı ilişki dedi bana da sabırla bekliyoruz bakalım, dualarınızda bizleri de unutmayın, isteyen herkesin kucakları dolu olsun inşallahMerhaba femara kullandım ardından ganol f ile hamile kaldım 2 kutu almıştım bende 1 tanesini kullandım pozitif çıktı sonucum.
Merhaba iyi akşamlar. Benimde aynı yumurtam. Bugün kontrolüm vardı gittim çatlatma iğnesi yazdı. 36 saat sonra 3 gün birliktelik sonra gün aşırı dedi. Benim 3. KullanmamTebrik ederim Allah kavuştursun inşallah bugün doktor kontrolüm vardı 23 mm olan yumurtam varmış çatlatma iğnesini bugün yap 1 hafta gün aşırı ilişki dedi bana da sabırla bekliyoruz bakalım, dualarınızda bizleri de unutmayın, isteyen herkesin kucakları dolu olsun inşallah
Merhaba iyi akşamlar. Benimde aynı yumurtam. Bugün kontrolüm vardı gittim çatlatma iğnesi yazdı. 36 saat sonra 3 gün birliktelik sonra gün aşırı dedi. Benim 3. KullanmamTebrik ederim Allah kavuştursun inşallah bugün doktor kontrolüm vardı 23 mm olan yumurtam varmış çatlatma iğnesini bugün yap 1 hafta gün aşırı ilişki dedi bana da sabırla bekliyoruz bakalım, dualarınızda bizleri de unutmayın, isteyen herkesin kucakları dolu olsun inşallah
Allah hepimizin yardımcısı olsun isteyen herkese nasip etsinMerhaba iyi akşamlar. Benimde aynı yumurtam. Bugün kontrolüm vardı gittim çatlatma iğnesi yazdı. 36 saat sonra 3 gün birliktelik sonra gün aşırı dedi. Benim 3. Kullanmam
amiiiin inşallahAllah hepimizin yardımcısı olsun isteyen herkese nasip etsin
Ben 5. senenin içerisindeyim ama 1,5 senedir bebek istiyoruz canım sen kaç yıllık evlisin?amiiiin inşallahsen kaç yıllık evlisin canım
Maşallah bende 4 yıl oldu ama 3 yıldır istiyoruz bizde. Polikistik over var bende. Eşimde sorun yok. Bir defa kimyasal gebelik geçirdim ve onun haricinde hiç gebeliğim olmadıBen 5. senenin içerisindeyim ama 1,5 senedir bebek istiyoruz canım sen kaç yıllık evlisin?
Gonal f sonrası ovitrelle kullandın mı canım doktorum bana ilk Gonal f de Ovitrelle çatlatma iğnesi vermişti ama iğneden önce çatlama oluşmuş fark 18 mm Ken fark edememistik şuan ovitrelle de kullandımMaşallah bende 4 yıl oldu ama 3 yıldır istiyoruz bizde. Polikistik over var bende. Eşimde sorun yok. Bir defa kimyasal gebelik geçirdim ve onun haricinde hiç gebeliğim olmadıgonal f tedavisi gördüm iki aydır olmadı. Bakalım bu defa inşallah tutar çünkü ara vereceğim artık çok yoruldum
İlk tedavide ovitrelle vermedi Gonapeptly vermişti tutmadı. Şimdi yumurta az olunca ovitrelle verdiGonal f sonrası ovitrelle kullandın mı canım doktorum bana ilk Gonal f de Ovitrelle çatlatma iğnesi vermişti ama iğneden önce çatlama oluşmuş fark 18 mm Ken fark edememistik şuan ovitrelle de kullandım