Virüs geçmeyecek diyor doktorlarBen de iki düşük yaşadım şimdi 4 aylık oğlum var. Sizin gibi kan tahlilim heterizigot çıkmıştı. Hamilelikte kan sulandırıcı iğne ve corasprin kullandım. Bu durumu ihmal şeyin bence muhtemelen dusuklerin nedeni bu pıhtılaşma bence. Su virüs sürecini atlattıktan sonra deneyin
Ben sabrettigim akışına bıraktıgim anda hamile kaldim
Canım çok geçmiş olsun öncelikle. Benim pıhtılaşma sonucumuda normal dedi doktor. Yine de bu gebeliğimde tedbir amaçlı kan sulandırıcı iğne kullanıyorum ki benim gebeliklerim de kalp atışı dahi duyulmamıştı.evet canım yaptırdım 2 genimde heterezigot çıktı doktorum önemsemedi şuan iyi bir perinatolog da arıyorum gebelik planlamadan önce gitmek için ama bilemiyorum erken mi davranıyorum diye
Anestezi olmadan nasıl olur bilemiyorum acıyormu bi araştırmak lazım belki acımıyorduristanbul şişli echomar da çektireceğim ama virüs yüzünden anestezi ekibi gelmiyormuşanestezi yok yani
Rahim filmi tek tüpler için değil rahimde perde varmı ters rahim olanlar var ona baktırmak için çektirmek lazımCanim tuplerinle alakali bi sikinti olsaydi hamilr kalamazdin zaten. Ama suan 2 kez kurtaj oldugun icin tikaniklik olmus olabilir ama deneyin olmazsa cektirieain suan sorun yok gibi gozUkuyor
Rahimde perde olsaydi 15 haftaya kadar bebek gelmezdi ters rahim olsaydida bebek bukadar buyumezdi ki ultrasonda bazi bulgulara rastlanirdi hanimefendinin durumunda gerekli degil suan rahim filmiRahim filmi tek tüpler için değil rahimde perde varmı ters rahim olanlar var ona baktırmak için çektirmek lazım
Yazıdan alıntı yapıyorumRahimde perde olsaydi 15 haftaya kadar bebek gelmezdi ters rahim olsaydida bebek bukadar buyumezdi ki ultrasonda bazi bulgulara rastlanirdi hanimefendinin durumunda gerekli degil suan rahim filmi
Ultrason da malesef görünmüyor perde ancak film çekilmesi ile anlaşılıyor erkeb doğuma bile sebep olabiliyor yani bebek 15. Haftaya kadar gelir ama yeteri kadar beslenemediği için ölürRahimde perde olsaydi 15 haftaya kadar bebek gelmezdi ters rahim olsaydida bebek bukadar buyumezdi ki ultrasonda bazi bulgulara rastlanirdi hanimefendinin durumunda gerekli degil suan rahim filmi
Bebegin iyi beslenemedigi ultrasonlarda damarlarindan gozukuyor. Kilosu damarlarindaki kan akisi bunlarin hepsi kötu gitmesi gerektiki o ihtimali dusunelim 15 haftalik buyuk bi bebek perde bebegi bukadar biyutmeZ bunlar benim dusuncem tabiki gotmesinde fayda var ama kurtaj oldugu icin gitmesi gerek diye dusunuyorumUltrason da malesef görünmüyor perde ancak film çekilmesi ile anlaşılıyor erkeb doğuma bile sebep olabiliyor yani bebek 15. Haftaya kadar gelir ama yeteri kadar beslenemediği için ölür
acıyıp acımamasından ziyade vajinismus geçmişim var bilemiyorum ne yapacağımAnestezi olmadan nasıl olur bilemiyorum acıyormu bi araştırmak lazım belki acımıyordur
sana da çok geçmiş olsun rabbim bir daha yaşatmasın...Canım çok geçmiş olsun öncelikle. Benim pıhtılaşma sonucumuda normal dedi doktor. Yine de bu gebeliğimde tedbir amaçlı kan sulandırıcı iğne kullanıyorum ki benim gebeliklerim de kalp atışı dahi duyulmamıştı.
doktor da perde olmaz dedi ama bir şey çıkacağını düşünmüyorum tedbir amaçlı çektir dediBebegin iyi beslenemedigi ultrasonlarda damarlarindan gozukuyor. Kilosu damarlarindaki kan akisi bunlarin hepsi kötu gitmesi gerektiki o ihtimali dusunelim 15 haftalik buyuk bi bebek perde bebegi bukadar biyutmeZ bunlar benim dusuncem tabiki gotmesinde fayda var ama kurtaj oldugu icin gitmesi gerek diye dusunuyorum
canım doktorum da bir şey çıkacağını düşünmüyorum ama sen yine de çektir dedi işte şu anestezinin olmaması beni çok korkutuyorCanim tuplerinle alakali bi sikinti olsaydi hamilr kalamazdin zaten. Ama suan 2 kez kurtaj oldugun icin tikaniklik olmus olabilir ama deneyin olmazsa cektirieain suan sorun yok gibi gozUkuyor
Tatlim rahim filmindenmi korkuyosun 2 sk bile surmedi hoc bir agri olmadi rahimimden su gevti sankicanım doktorum da bir şey çıkacağını düşünmüyorum ama sen yine de çektir dedi işte şu anestezinin olmaması beni çok korkutuyor
nerede çektirdiniz acaba ? vajinismus geçirdim benTatlim rahim filmindenmi korkuyosun 2 sk bile surmedi hoc bir agri olmadi rahimimden su gevti sanki
Canim iatanbuldamisin ben echomarda cektirdm zaten 1 numara. Sana onerim c kollu makine olmasi. C kollu makine son model oldugu icin rahimini kipirdatmiyo ve hc anlamiyosun ama devlette cektirirsen aglayabilirsin eski model cunkunerede çektirdiniz acaba ? vajinismus geçirdim bensmear bile aldırırken çok zorlandım
evet canım istanbuldayım ve bende şişli echomarda çektireceğim doktorum orayı önerdi ama çok korkuyorumCanim iatanbuldamisin ben echomarda cektirdm zaten 1 numara. Sana onerim c kollu makine olmasi. C kollu makine son model oldugu icin rahimini kipirdatmiyo ve hc anlamiyosun ama devlette cektirirsen aglayabilirsin eski model cunku
Beni dinleyebilirsin cok korkarak gittim sedyeye yatmamla ilaci vermesi bir oldu. Smear alirken canim daha cok yanmisti hocbisey anlamadim saniyleik biseyevet canım istanbuldayım ve bende şişli echomarda çektireceğim doktorum orayı önerdi ama çok korkuyorum
inşallah benimde öyle olur canım....Beni dinleyebilirsin cok korkarak gittim sedyeye yatmamla ilaci vermesi bir oldu. Smear alirken canim daha cok yanmisti hocbisey anlamadim saniyleik bisey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?