Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
2 kez boş gebelik geçirip sağlıklı gebelik yaşayan var mı?
- Konu Sahibi miniks
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- #boş gebelik #hamileleik #sperm #yumurta
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Ben iki kere boş gebelik yaşadım en son yine hamile kaldım bu ay ama oda dustu kimyasalHiç kimse yok mu?
Canım 1 sene boyunca sürekli bos kimyasal gebelik yaşamistim4 kere ümidim bitmisti arastirdik hic sorun yoktu tam ümidi yitirdim derken tekrar hamile olduğumu öğrendim ve su an 36 haftalik hamileyim stresten uzak dur muhakkak.Merhaba 2 kez boş gebelik geçirdim. Böyle bi durum yaşayıp sağlıklı gebelik yaşayan var mı?
Çok sevindim Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin canım peki ne kadar ara verdin düşüklerden sonra? Hangi testleri yaptılar? Doktor neye bağladı?Canım 1 sene boyunca sürekli bos kimyasal gebelik yaşamistim4 kere ümidim bitmisti arastirdik hic sorun yoktu tam ümidi yitirdim derken tekrar hamile olduğumu öğrendim ve su an 36 haftalik hamileyim stresten uzak dur muhakkak.
Geçmiş olsun canım. Doktor ne dedi test istedi mi?Ben iki kere boş gebelik yaşadım en son yine hamile kaldım bu ay ama oda dustu kimyasal
Kimyasal değeri kaçtıBen iki kere boş gebelik yaşadım en son yine hamile kaldım bu ay ama oda dustu kimyasal
En son 1600.olmasi gereken değer 1200 du kese görünmeye yakın düştü benden hiç bir ilaç vermediler hiç bir şey uygulamadilarKimyasal değeri kaçtı
Genetige zaten girmiştim 3 gende pıhtılaşma yatkınlık var dediler kromozom da binsorun gormedilerGeçmiş olsun canım. Doktor ne dedi test istedi mi?
Bende bundan sonra kendim vitaminleri alicam güzel beslencem.esimde çok zayıf inada alicam bakalım hayırlısı inşallahGeçmiş olsun canım. Doktor ne dedi test istedi mi?
- 2 Ekim 2022
- 1.304
- 1.591
- 63
- 34
Ben arka arkaya 2 kez bos gebelik gecirdim. Suan hamileyim 8. Aya girdim hersey normal cok sukurMerhaba 2 kez boş gebelik geçirdim. Böyle bi durum yaşayıp sağlıklı gebelik yaşayan var mı?
Anladım canım geçmiş olsun eşime ve bana Argifertil adında ilaç verdi doktor d vitamini verdi günde 20 damla onları kullanıyorum ben de hayırlısı olsunBende bundan sonra kendim vitaminleri alicam güzel beslencem.esimde çok zayıf inada alicam bakalım hayırlısı inşallah
Çok sevindim sizin adınıza Allah hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsinBen arka arkaya 2 kez bos gebelik gecirdim. Suan hamileyim 8. Aya girdim hersey normal cok sukur
Herhangi bir şey kullandınız mı? Doktor ne dedi acaba?Ben arka arkaya 2 kez bos gebelik gecirdim. Suan hamileyim 8. Aya girdim hersey normal cok sukur
Boş gebelik gecirmedim ama iki kez kalp atislari olmadigi için kaybettigim bebeklerim olsu.Merhaba 2 kez boş gebelik geçirdim. Böyle bi durum yaşayıp sağlıklı gebelik yaşayan var mı?
Simdide 2 tane cocugum var
- 2 Ekim 2022
- 1.304
- 1.591
- 63
- 34
Doktor yeni evlilerde olabiliyor dedi normal karşiladi. Eger 3.gebelikte boş olursa gerekli testleri yapariz dedi. 5 ay ara verdik korunduk yani. Sonra yine hamile kaldim. Doktor kan sulandirici başladi ama cok dusuk dozda. Hala kullaniyorum. Başka ekstra bse yapmadik. Sizde mi yeni evlisinzHerhangi bir şey kullandınız mı? Doktor ne dedi acaba?
Bu ilacı bir yerde daha gördüm önüme çıkıyor doktora sorup bende kullanmayı düşünüyorumAnladım canım geçmiş olsun eşime ve bana Argifertil adında ilaç verdi doktor d vitamini verdi günde 20 damla onları kullanıyorum ben de hayırlısı olsun
Amin inşallah ara vermedim hic doktor ara ver dedigi halde vermedim.kromozomlara, genetiklere, rahim kontrolu,hsg filmi, esimle kan uyumuna hatirladiklarim bunlar daha vardi doktor kendi muaynesinde de tutunamiyor diye hic bi sorun bulamadilar en son tüp bebek demislerdi tüp bebek yaptirmama 2 hafta kala öğrendim hamile olduğumu cok şükür Allahtan ümidi kesme canımÇok sevindim Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin canım peki ne kadar ara verdin düşüklerden sonra? Hangi testleri yaptılar? Doktor neye bağladı?
İçimi rahatlattın canım çok teşekkür ederim cevabın için Allah isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsinAmin inşallah ara vermedim hic doktor ara ver dedigi halde vermedim.kromozomlara, genetiklere, rahim kontrolu,hsg filmi, esimle kan uyumuna hatirladiklarim bunlar daha vardi doktor kendi muaynesinde de tutunamiyor diye hic bi sorun bulamadilar en son tüp bebek demislerdi tüp bebek yaptirmama 2 hafta kala öğrendim hamile olduğumu cok şükür Allahtan ümidi kesme canım
İ
yok benim 5 yaşımda bir çocuğum var sonrasında 2 kez boş gebelik yaşadımDoktor yeni evlilerde olabiliyor dedi normal karşiladi. Eger 3.gebelikte boş olursa gerekli testleri yapariz dedi. 5 ay ara verdik korunduk yani. Sonra yine hamile kaldim. Doktor kan sulandirici başladi ama cok dusuk dozda. Hala kullaniyorum. Başka ekstra bse yapmadik. Sizde mi yeni evlisinz