• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2. kez ameliyat olan varmı ?

Kızlar hepinize geçmiş olsun.Bende ameliyattan bir hafta sonra sag gögsümde sıvı birikmesinden dolayı ikinci bir ameliyata alınmıştım acil olarak.Ameliyattan sonra ilk uyandıgımda protezim yerinde duruyormu ...diye sayıklamıştım :9: Sag gögsüm iyileşmelerde her zaman sol gögsüme göre biraz daha geriden geldi hep.Ama Allahıma şükür iyiyim artık,protezleri vücudum kabul etti,3 aya girmek üzereyim artık sanki benimler gibi,hiç ameliyat olmamış gibi hissediyorum...İnşallah ilerisindede bir problem çıkmaz.Allah hepimizi Kapsül belasından korusun..AMİNN..

bende 2. amelıyatı dusunuyorum.2 sene oldu yaptıralı,,buyuklugunden memnun degılım..amakorkularımda yok degıl,,

bende 2. amelıyatı dusunuyorum.2 sene oldu yaptıralı,,buyuklugunden memnun degılım..amakorkularımda yok degıl,,

canım ilk zamanlardada memnun değilmiydin yoksa sonradanmı başladı memnuniyetsizliğin?
şimdikilerin büyüklüğü nasıl ve sen nasıl olmasını istiyorsun?

ilk 2 hafta cok memnundum buyuklugunden,,ama sıslıkmıs megersem ınınce anladım..bana kas altı 225 cc takıldı,165 boy .53 kıloyum,,ılk 1 ayda memnunıyetsızlıgım basladı ama 2 operasyon olmak ıstegnı dusunemıyordum cunku daha 1 ay olmustu,,suanda 2 sene oldu kesın kararlıyım,,yaptırmak ıstıyorum ama korkularımda yok degıl,,izin kalıcı olmasısonucta tekrar aynı yer acılacak,,

ilk 2 hafta cok memnundum buyuklugunden,,ama sıslıkmıs megersem ınınce anladım..bana kas altı 225 cc takıldı,165 boy .53 kıloyum,,ılk 1 ayda memnunıyetsızlıgım basladı ama 2 operasyon olmak ıstegnı dusunemıyordum cunku daha 1 ay olmustu,,suanda 2 sene oldu kesın kararlıyım,,yaptırmak ıstıyorum ama korkularımda yok degıl,,izin kalıcı olmasısonucta tekrar aynı yer acılacak,,

Eger çocuk düşüncen yoksa meme ucundan ameliyat olmanı öneririm,sıfır iz...:34:

yalnız benım ılk amelıyatım gögüs altından oldu,ve suanda bekarım ılerde sorun olabılecegınden,sut bezelerıyle ılgılı,mecburen yıne gogus altı olacak

arzum ayrıca bu avatardakı resım sanamı aıt,oyleyse buyuklugu cok ıyı,kac cc koyulmustu sanaa???

yalnız benım ılk amelıyatım gögüs altından oldu,ve suanda bekarım ılerde sorun olabılecegınden,sut bezelerıyle ılgılı,mecburen yıne gogus altı olacak

İlk ameliyatının gögüs altından olması şimdi meme ucundan olmanı etkilemez.Meme ucundan yapılan ameliyatlarda süt bezlerinin %10 u kadar zarar görüyor,yani yine emzirebilirsin ama sütünde %10 luk bir azalma olur demişti doktorum.Benim iki çocugum var,artık çocuk düşünmüyorum,o yüzden gözüm kapalı meme ucundan ameliyat oldum..Ama iz yönünden çok şanslıyım,meme ucu izi en iyi saklayan yöntem.Benim şimdiden kayboldu izler :66: Bana kas zarı altı yuvarlak mentor marka 400cc lik protez koyuldu canım..

İlk ameliyatının gögüs altından olması şimdi meme ucundan olmanı etkilemez.Meme ucundan yapılan ameliyatlarda süt bezlerinin %10 u kadar zarar görüyor,yani yine emzirebilirsin ama sütünde %10 luk bir azalma olur demişti doktorum.Benim iki çocugum var,artık çocuk düşünmüyorum,o yüzden gözüm kapalı meme ucundan ameliyat oldum..Ama iz yönünden çok şanslıyım,meme ucu izi en iyi saklayan yöntem.Benim şimdiden kayboldu izler :66: Bana kas zarı altı yuvarlak mentor marka 400cc lik protez koyuldu canım..

benım 2. amelıyatım oldugunca buyuk ıstıyorum,300 cclık ıstedım fakat doktorum 300 cc lık cok fazla gelır,senın saglıgınıda dusunmek zorundayım dedı,,buyuk bı ıhtımal 270 koyulacak umarım.2 amelıyata gırdıgıme degerrr :44: :44:

Son düzenleme:
benım 2. amelıyatım oldugunca buyuk ıstıyorum,300 cclık ıstedım fakat doktorum 300 cc lık cok fazla gelır,senın saglıgınıda dusunmek zorundayım dedı,,buyuk bı ıhtımal 270 koyulacak umarım.2 amelıyata gırdıgıme degerrr :44: :44:

İnşallah canım bu sefer istedigin büyüklükte olur,doktoruna nasıl bir gögüs istedigini çok iyi anlat,ben narkoz alana kadar doktorumun başının etini yemiştim :9:

ben de kapsül oluşumdan 2 sene sonrasında ikinci ameliyatımı oldum. moralinii bozmak istemiyorum ama gerçekleri söylemek gerekirse ilkinden çok daha zor. ilkinde hayallerin var, heycanlı bir korkun var ama ikincisinde hayal kırıklığı, mecburiyet,üfhh... ikincisi taktıralı 1 yıl olmadı daha ama ben artık tamamen kurtulmak istiyorum. çok pişmanım böyle birşeye giriştiğiöme. bence sen de ikinci ameliyat yolu görünmüşken düşün bunu.

Moralimi bozmuyosun merak etmee ama anlayamadım neden pişmansın 1 yıl gecmiş bu pişmanlık neden ?kapsül nasıldı sende öncesinde tedavisi edildimi ?ve zorlugu ne oldu sadece mecburiyetmi ?cok sordum amaa merak ediyorum :)

Canım ALlah yardımcın olsun. Ben de 2. ameliyatını olanlardanım:)) Dejavu gibi bişey hani. Bende gögüslerim ayrık olmasın doğal olsun demiştim ilk ameliyatta. Fazla bitişik yapmış, doğalüstü oldu:( Ortası havada duruyordu sanki ortaya da protez konmuş gibiydi ayrıca sol göğüsünde de kapsül oluşmustu. Boyutu da büyüteyim bari dedim 2. kez olmuşken. Neyse ameliyatı oldum hiç ağrı çekmedim denebilir arada batmalar oluyodu. İlk ameliyatla kıyaslarsak acının zerresini çekmedim. Ama ameliyat çok işe yaramadı ortası tamemen inmedi doktorum beni iknaya çalışıyo ama göz gördüğüne mi inansın başkasına mı:( 3.ameliyatı olmam artık. Kolay değil. Narkozdan dolayı regl düzenim bozuluyor. Bi de boyut konusunda doktorumla çok tartştık. Beni yanılttı olmaz olmaz diye istediğim ölçuyu kabul etmedi protezlerimi kendim aldım boyut çok farketmedi 5 cm için 2,500 para verdik malesef gene beğenmedim bakalım nolucak bundan sonrası. Sabır diliyorum başka bişey değil bu saatten sonra.

Çok teşekkür ediyorum ..2 ameliyat bi de üstüne memnuniyetsizlik cok kötü olmalı ..parasıda cabası! anlayabiliyorum seni bende memnun olamadım bi türlü protez boyutundan bi de üstüne kapsül cıktı..su an ameliyat söz konusu diil masajlara dvm bakalım ne olcak... :(

merhaba venue ne yaptın acaba doktora gittinmi lütfen hayırlı haberlerle dön yaa ilkini olmak bile beni korkuturken 2. sini düşünemiyorum umarım herşey yolundadır haberlerini bekliyoruz

Teşekkürler..evet coktan gittim ve masaj verdi ama düzelmicek bence agrım sızım yok ama huzursuzum işte bi yandanda alıştım :)sorun etmıyorum cok fazla..2ameliyat fikrine de alıştım bakalım zaman ne gösterecek..

İnşallah canım bu sefer istedigin büyüklükte olur,doktoruna nasıl bir gögüs istedigini çok iyi anlat,ben narkoz alana kadar doktorumun başının etini yemiştim :9:

@arzum77boyut konusunda vakti zamanında üzülen biri olarak seni görünce insan yeniden ameliyat olmak isitiyor ..cok güzel duruyor silikonlar ..:)

kapsulun belirtileri nedir canım anlatabilirmisin
ben de kapsül oluşumdan 2 sene sonrasında ikinci ameliyatımı oldum. moralinii bozmak istemiyorum ama gerçekleri söylemek gerekirse ilkinden çok daha zor. ilkinde hayallerin var, heycanlı bir korkun var ama ikincisinde hayal kırıklığı, mecburiyet,üfhh... ikincisi taktıralı 1 yıl olmadı daha ama ben artık tamamen kurtulmak istiyorum. çok pişmanım böyle birşeye giriştiğiöme. bence sen de ikinci ameliyat yolu görünmüşken düşün bunu.

Back
X