• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2 kere yumurtlama akıntısı

tualya

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Nisan 2014
164
26
98
Ankara
merhaba arkadaşlar adetlerim kısmen düzenlidir arada sapmalar oluyor tabi. ancak geçen ay ağustosun 3 ünde adet oldum 4 gün sürdü. normalde döngü ortasında yumurtlanır ancak benim 30 ve 31 ağustosta yumurtlama akıntım geldi. 1 eylül günü eşimle beraber olduk. bugün normalde adet günüm ancak hiçbir belirtim yok dün sağ yumurtlaığımda ağrı vardı. sağ kasık oluyor yani. bugün sabahta adet oldum sandım tuvalete gittimde yeniden yumurtlama akıntısı olduğunu fark ettim.
tek döngüde 2 kere yumurtlama olur mu bu akıntı neyi gösteriyor? ayrıca sabah test aldım negatif çıktı 1-2 saat sonra t çizgisine yakın yerde çizgi değilde kırmızı leke gibi iz oluştu.
bu durum neyin nesidir bilen duyan anlayan varsa çok sevinirim. teşekkürler...

Eklentiler

• IMG_20190904_103446.jpg
    IMG_20190904_103446.jpg
    90,1 KB · Görüntüleme: 250
Testiniz negatif . Nadir olsa da 2 kere yumurtlama oluyor bazı zamanlarda . Ama yine de ben kesin bilemem sadece tahmin yapabilirim

adet olacağım gün 2. kez yumurtlama akıntısı gelince çok şaşırdım. diğeride 5 gün önce olmuştu zaten.

Back