- 26 Ağustos 2016
- 62
- 60
-
- Konu Sahibi oglumherseyim
Canm once bi kan tahlil sonuca bak ona gore danis doktora basla derse baslarsin kafana gore kullanma bnce ne olr ne olmzKizlar merhaba bende hamile oldugumu bugun gebelik testiyle ogrendim ama 11 temmuzda kimyasal dusuk yaptim doktor progestan vermisti duauk oncesinde kan tahlili yarin yaptircam bat 14 eylul ve sonra sehirdisina gidicez 9gun boyunca kan tahlili yaptiramayabilirim sizce progestan baslamalimiyim
Canım bende 14 Ağustosta kimyasal gebelik yaşadim şimdi hamileyim kesemizi gördük haftaya da kalp atışlarını dinleyeceğim korunma sakin hemen hamile kalabilirsin Rabbim in izniyle inşallahKizlar merhaba bende hamile oldugumu bugun gebelik testiyle ogrendim ama 11 temmuzda kimyasal dusuk yaptim doktor progestan vermisti duauk oncesinde kan tahlili yarin yaptircam bat 14 eylul ve sonra sehirdisina gidicez 9gun boyunca kan tahlili yaptiramayabilirim sizce progestan baslamalimiyim
Canım sana bişey sorucam kimyasal gebeliğin batından sonra kaç gün içinde sonlandı ??Canım bende 14 Ağustosta kimyasal gebelik yaşadim şimdi hamileyim kesemizi gördük haftaya da kalp atışlarını dinleyeceğim korunma sakin hemen hamile kalabilirsin Rabbim in izniyle inşallah
Canım benim batla başladı 1 hafta kanamam sürdü kandan 10 gün sonra sıfırlandıCanım sana bişey sorucam kimyasal gebeliğin batından sonra kaç gün içinde sonlandı ??
Benim nerdeyse bi hafta olucak geçeli hala kanamam başlamadı normal mi sence :/Canım benim batla başladı 1 hafta kanamam sürdü kandan 10 gün sonra sıfırlandı
Canım inan hiç bilgim yok yanlış bişey söylerim Allah korusun doktora gitmiyor musun?Benim nerdeyse bi hafta olucak geçeli hala kanamam başlamadı normal mi sence :/
Canim dualarım seninle inş seninde benimde ve bizim gibi tüm hamilelere allah evlatlarimizi sağlıcakla kucağımiza almayi nasip etsin korkma inş herşey olumlu olur da inş Bebeğinizin gelişimi Ile ilgili konuşuruzArkadaşlar 3 ay içinde iki kere kimyasal gebelik geçirdim bebeğimi 22 gün önce kaybettim 10 gün sonra hamile kalmışım ve bebeğimi kaybetmektençok korkuyorum aynı acıları yaşamak istemiyorum. Kimyasal gebelik sonrasi hamile kalan var mı benim için önümüzde ki 10 gün çok önemli birbirimize dua edelim Rabbim ümmeti Muhammed 'e hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah.
Konuyu açan kişiyi merak ettim durumu nediiiirrr ?Canım inan hiç bilgim yok yanlış bişey söylerim Allah korusun doktora gitmiyor musun?
Burdayım canım merhaba benim internetim yok telefonum da çok eski ondan giremiyorum büyüyoruz teyzesi 3. Ayımız bitti :)Konuyu açan kişiyi merak ettim durumu nediiiirrr ?
Oy maşallah Rabbim devamini getirsin :)Burdayım canım merhaba benim internetim yok telefonum da çok eski ondan giremiyorum büyüyoruz teyzesi 3. Ayımız bitti :)