• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama 2 kere boyaa???

eSmerimSin

Guru
Kayıtlı Üye
12 Mart 2012
6.569
396
373
Diğer
kızzlarr...ben 2 hafta önce saclarımı boyadım altın kahveye ve fazla bırsey fark etmedı boyanmıs gıbı olmadı, bu hafta yne boyatmak ıstıyorum.. sızce saclarım cok yıpranır mı??

Biraz yıprana bilir ama saçalrını en sıklıkla boyuyorsun saçalrın sağlıklımı ben saçlarımı 2 sene boyamaıdm bu sene boyadım 3-4 kere oda uçalrı rengi hafif hafifi açılsın dşye yanmadı birşey olmadı Sağıklıysa sorun yok:36:

Canım ben saçlarımı kendim boyuyorum.BOyadığımda hoşuma gitmedi ilk boyamamda biraz daha açık istiyordum sabahına tekrar boyadım ben o zaman boyarken saç diplerimin acıdığını hissettim sadece korktum bişey olacak diye olmadı ama.
Geçenlerde yine boyadım saçımı o zaman iki saat farkla boyadım ama yine de bişey olmadı Allahtan.
Sçatan saça değişir mi bu durumla bilmem ama bana zararı olmadı canım.

kızzlarr...ben 2 hafta önce saclarımı boyadım altın kahveye ve fazla bırsey fark etmedı boyanmıs gıbı olmadı, bu hafta yne boyatmak ıstıyorum.. sızce saclarım cok yıpranır mı??

valla ben istediğim renk olmadı diye haftada 3 4 kere boyadığımı bilirim,yapman için sölemiyorum ama ben yaptım,çok tezcanlıyım bide bekleyemiyorum bişey olmadı allahtan hemde boyalara orialde karıştırmıştım:1:

[Bbide kutuların üstündeki renklere güven olmuyo,heleki alt zemin koyuysa..aynı gaflete dünde düştüm..:52:[/B]

vallahi ben 1 haftada hem açtırdım 2 kerede boyattım açtırma yıpratıyor ama normal boya pek yıpratmak saçlarını yani sonrasında bakım yaparsın

boya boyayı açmaz diyorlar genelde
istediğinden koyu mu oldu rrenk?

boya boyayı açmaz diyorlar genelde
istediğinden koyu mu oldu rrenk?

koyudan ziyade sacımda parlaklık dısında fazla bırsey fark etmedı bıle ve evet ben bır kac ton daha acık ıstıyordum.. sımdı karamel kahve dıye bır renk var onu boyamak ıstıyorum ama yıprancaklarsa hıc ellemeyım dıyorum...

kırıklarını fln aldırdım, bayadır da düzlestırıcı, masa fln uygulamıyorum saclarıma..ıyıce bır kendısınde gelsın saclar :D

Kızlar saclarınızı kırlıyken mı temızken mı boyuyorsunuz ?
Kırlıyken boya dedıler bana ama bılemıyorum sac dıplerındekı gozenekler tıkalı oluyormus daha az zarar verıyormus saclara boya

Back