2 kere adet oldum hamile olabilir miyim?

yyangelll

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2020
15
4
1
29
hanımlar adetmin bittigi gün süpheli cinsel birlikteligim oldu ondan sonra 2 ay her zamanki düzenimde her zamanki gibi regl oldum ama icimde bir his var neden bilmiyorum. iliskiden 1 ay sonra normal düzenimde adet oldum yine 1 ay sonra tekrar adet oldum hamile olma ihtimalim var mıdır? hamileyken düzenli regl görülür mü lütfen yardımcı olun

Olasılık milyon da bir olur ancak. Hamile değilsiniz. Olsanız kendini belli ederdi emin olun

Hamilesin

Üstüne görme yasayanlar var. Fakat kan testiyle icini rahatlatabilirsin...

Testte çıkmadı mı

Üstüne görme yasayanlar var. Fakat kan testiyle icini rahatlatabilirsin...
evet kan testi yaptırmayı düşünüyorum eğer gebeliğim varsa 9. haftadayım şuan kan testinden önce evde idrar testi yapsam çıkar mı testte bazen idrar testi yanlış sonuç verebiliyormuş ama 9 haftalık gözükür herhalde varsa

Test yapabilirsiniz, ama âdet periyodunuz normal şekilde olduysa yani kanamanız leke gibi değil de normal olduysa şüpheye gerek yok derim.

İdrar testiyle daha cok stres yapabilirsin silik cıkar veya hic cıkmaz sen en iyisimi kan testi yaptır

yok her zaman nasılsa aynı yoğunlukta ve aynı günlerde oldu hiçbir belirtim de yok idrar testinde 2 aylık gebelik belli olur mu sizce
İdrar testinde 3 haftalık gebelik belli oluyor 2 aylık nasıl olmasın ama adetleriniz aynı yoğunlukta ve normal periyodunda olduysa gebe olmanız çok zor

İdrar testinde 3 haftalık gebelik belli oluyor 2 aylık nasıl olmasın ama adetleriniz aynı yoğunlukta ve normal periyodunda olduysa gebe olmanız çok zor
çok teşekkür ederim forumlarda öyle yazılanlar var ki 5. ayına kadar belli olmayan bile varmış insanın kafası karışıyor ister istemez ben en iyisi test yapayım o zaman

E
çok teşekkür ederim forumlarda öyle yazılanlar var ki 5. ayına kadar belli olmayan bile varmış insanın kafası karışıyor ister istemez ben en iyisi test yapayım o zaman
Evet test yaparak teyid edebilirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…