• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2 Kere 1.20 çıkan Beta hcg?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Sehrazat6

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Temmuz 2021
342
491
33
İyi akşamlar hanımlar.
1 Kasım da kan tahlili yaptirdım 1.20 çıktı beta.
Biraz umutlandım normalde hep 0 çıkıyordu
Bugun tekrarladik acaba yükselme var mi diye yine 1.20 çıktı. Acaba kist falan mı var diye endişelendim. Bazı arkadaşlar öyle demisler forumda okudum da. Bilgisi olan var mı? Ya da buna benzer yaşayan, varsa paylaşırsa benimle çok mutlu olurum.
Bu arada hastane referans aralığı: 0,5-5 arası.
Okuduğunuz ve ilginiz için teşekkür ediyorum.

İyi akşamlar hanımlar.
Bugun tekrarladik acaba yükselme var mi diye yine 1.20 çıktı. Acaba kist falan mı var diye endişelendim. Bazı arkadaşlar öyle demisler forumda okudum da. Bilgisi olan var mı? Ya da buna benzer yaşayan, varsa paylaşırsa benimle çok mutlu olurum.
Çok normal

İyi akşamlar hanımlar.
0.5-5 arasında herhangi bir değer çıkabilir çok normaldir negatif sonucunuz yani 3 de çıkabilir 0 da 1.20 de 1.40’da bunlar oynama yapar 5 den sonrası pozitif sayılıyor inşallah en kısa zamanda rabbim nasip eder hamile kalır sağlıkla kucağınıza alırsınız

5 ve üzeri gebelik sayılır. 1.20 genelde çıkar sonuç ☺️ İnşAllah rabbim en kısa zamanda nasip eder daha fazla görürsünüz değeri 🙏🏻

Çok teşekkür ediyorum hepinize, evet negatif olduğunu biliyorum sadece bazı arkadaşlar kist olabilir vs demis. Aynı sonucu genelde görmediğim için tedirgin olmuştum, yorumlarınız için çok teşekkür ediyorum. Bu arada amin rabbim isteyen herkese nasip etsin 🥰

Arkadaşlar herkese merhaba, buraya yeni katıldım. Bat dan 1 gün önce kan testi yaptırdım 0,1 çıktı yani negatif. Bugün 6 gün oldu hala gelmedi regl. Bu sabah yaptığım idrar testi de negatif çıktı. Her gece sancım var ve çok şiddetli hastalanacagim sanıyorum ama yok. Belim ağriyor ve Bacaklarımdan Topuklarima kadar inen bir ağrı var ayaklarımin üzerine basamayacak dereceye geliyor, çok sık idrara çıkıyorum ve yetişmekte zorlanıyorum. Tekrar kan testi yaptırmalı mıyım??

Arkadaşlar herkese merhaba, buraya yeni katıldım. Bat dan 1 gün önce kan testi yaptırdım 0,1 çıktı yani negatif. Bugün 6 gün oldu hala gelmedi regl. Bu sabah yaptığım idrar testi de negatif çıktı. Her gece sancım var ve çok şiddetli hastalanacagim sanıyorum ama yok. Belim ağriyor ve Bacaklarımdan Topuklarima kadar inen bir ağrı var ayaklarımin üzerine basamayacak dereceye geliyor, çok sık idrara çıkıyorum ve yetişmekte zorlanıyorum. Tekrar kan testi yaptırmalı mıyım??
Yaptır adetin bir hafta on gün geçtiyse yaptır tekrarla kan testini eğer gebelik testinde dün yaptiusan bir hafta bekle derim

Back