- 20 Temmuz 2008
- 6.457
- 13.122
Merhaba hanımlar, benim 3 yaşında tekir bir oğlum var. Çok çok nazlıdır , eşim de ben de üzerine titrer çok şımartırız. Bu zamana kadar kızgınlığa girmemişti biz de kısırlaştırma işini hep erteledik. Çok da içimize sinen bir durum değildi açıkçası kısırlaştırmak. Buna hakkımız yok gibi geliyordu, taa ki eşim 3 gün önce evin önünde çok masum 9-10 aylık bir dişi bulup eve getirene kadar. Dişi kedi norveç orman kırması, tam bir prenses. Çok narin. Sokakta yaşayamaz. Bakalım dedik. Ama bizim oğlan dişisini görünce kudurdu tabi. 2 gün boyunca her yere muazzam rahiyalar bıraktı ve kızı bi saniye olsun rahat bırakmadı. 2. gün hemen veterineri aradım, kısırlaştıralım oğlanı dedi. Dün kısırlaştırdık oğlumuzu. Bi de öğrendik ki oğluşumuzun tek toptişi varmış (tek testisliymiş yani), bu nedenle çocuğu olmazmış =) Gene de operasyon yapıldı çünkü bu kızgınlığa engel değilmiş. Tamam bitti rahatladık derken bizim oğlan evde anestezinin etkisinden kalkar kalkmaz yalpalayarak, düşe kalka, yamula yumula gene kızın peşinde koşturmaya mır mır mır taciz etmeye, poposuna patiler atmaya kaldığı yerden devam etti. Operasyon dün oldu, bugün oğlan kendine geldi ve durum aynı. Az önce kızın ensesine dişlerini geçirip üzerine çıktı =( Zorla çekip aldık kızın üzerinden. Bu çocuğun kızgınlığı hiç geçmeyecek mi? Veteriner geçmesi lazım dedi. Bu durumu yaşayan var mı? Bi de hiç iştahı yok. Zorla 1 kaşık yaş mama yedi, ilaç karıştırdım içine yarısından fazlasını ne yaptımsa yemedi. Aklı fikri kızda.