seni sevmeyip dışlayanı sende sevme mesafeli olKızlar merhaba, benim konum trajikomik aslında... Uzatmadan konuya giriyorum. Kayın peder 2 evlilik yapmış ilki eşimin annesi diğeri şuan ki eşi. Kayınvalide ile başlarda her şey çok güzeldi. Ben iki taraf için ortada kalmayı tercih ettim. Eltim baba tarafında olan her şeyi anneye anlatıyordu ve anneyle arası çok iyiydi. Bütün düğün alışverişi döneminde cici kayınvalidem yanımdaydı. Eşimin annesi hiç bir şeye karışmadı sormadı ilgilenmedi. Kına günümde cici kayınvalidem de geldiği için kayınvalidem bütün gece suratını asıp oturdu. Aileme afra tafra yaptı. En mutlu günümde beni ağlattı.
Düğüne 1 gün kala eşimle küs olmasınlar diye son gecemde kayınvalideme giderek gönlünü aldım aileme yaptığı o kadar şeye rağmen.
Neyse evlendik eşimle çok mutluyuz ama yine bir şekilde kayınvalidenin gölgesi üzerimizde. Hiç arayıp sormaz ben ararım buz gibi konuşur. O da zorla konuşuyor :) Bayram günü aradım. Öğlen gidicem ben evde yokum dedi. Peki dedim. Akşam 7 ye kadar eltimler onlardaydı. Sabah kahvaltıya eşimde gitti ben çalıştığım için gidemedim. Sonra öğrendim ki hiç bir yere gitmemiş. Düşünüyorum da eğer beni istemiş olsaydı iş çıkışı arayıp gel kızım ben daha gitmedim bayramlaşalım demezmiydi? Açıkçası böyle davranıldığı için bende gitmek istemiyordum. Çünkü sevilmediğim istenmediğim bir ortamda olmak ne kadar mutlu eder ki...
Bu saatten sonra nasıl davranmalıyım bilemiyorum... Vicdanım yine rahat durmuyor ne kadar üzülsem de eşimin annesi deyip yine arayıp ağzımın payını alıp kapatıyorum :)
Öncelikle cici kaynana diye bir şey yok adam ondan boşanıp diğeriyle evlenmiş..eşinşzin annesi sorunlu ve sizi istemiyorsa her koşulda resmi kayınvalideniz yanınızdaysa sizde kayınbabanız ve eşiyle goruşursunuz kaynanayada yılda bir selam yollarsınız olur biter..Yani anlamıyorum ben üç günlük dünya neyi paylaşamıyorsun? Oğlunun eşiyim ben artık. Dışlanmış gelin modundayım resmeneğer bende cici kayınvalide hakkında haberler uçursaydım eltim gibi olurdum yani benden iyisi olmazdı. Ama laf taşımak bana göre bişi değil. Hep beraber birlik içinde yaşasak ne olurdu? Eşimde bana destek oluyor. Ben arkandayım arama sorma diyor. Anneyle bağları fazla yok aslında baba büyütmüş... Ama işte benim içim rahat etmiyor... Bu yüzden de üzülen ben oluyorum sanırım
Kızlar merhaba, benim konum trajikomik aslında... Uzatmadan konuya giriyorum. Kayın peder 2 evlilik yapmış ilki eşimin annesi diğeri şuan ki eşi. Kayınvalide ile başlarda her şey çok güzeldi. Ben iki taraf için ortada kalmayı tercih ettim. Eltim baba tarafında olan her şeyi anneye anlatıyordu ve anneyle arası çok iyiydi. Bütün düğün alışverişi döneminde cici kayınvalidem yanımdaydı. Eşimin annesi hiç bir şeye karışmadı sormadı ilgilenmedi. Kına günümde cici kayınvalidem de geldiği için kayınvalidem bütün gece suratını asıp oturdu. Aileme afra tafra yaptı. En mutlu günümde beni ağlattı.
Düğüne 1 gün kala eşimle küs olmasınlar diye son gecemde kayınvalideme giderek gönlünü aldım aileme yaptığı o kadar şeye rağmen.
Neyse evlendik eşimle çok mutluyuz ama yine bir şekilde kayınvalidenin gölgesi üzerimizde. Hiç arayıp sormaz ben ararım buz gibi konuşur. O da zorla konuşuyor :) Bayram günü aradım. Öğlen gidicem ben evde yokum dedi. Peki dedim. Akşam 7 ye kadar eltimler onlardaydı. Sabah kahvaltıya eşimde gitti ben çalıştığım için gidemedim. Sonra öğrendim ki hiç bir yere gitmemiş. Düşünüyorum da eğer beni istemiş olsaydı iş çıkışı arayıp gel kızım ben daha gitmedim bayramlaşalım demezmiydi? Açıkçası böyle davranıldığı için bende gitmek istemiyordum. Çünkü sevilmediğim istenmediğim bir ortamda olmak ne kadar mutlu eder ki...
Bu saatten sonra nasıl davranmalıyım bilemiyorum... Vicdanım yine rahat durmuyor ne kadar üzülsem de eşimin annesi deyip yine arayıp ağzımın payını alıp kapatıyorum :)
Kızlar merhaba, benim konum trajikomik aslında... Uzatmadan konuya giriyorum. Kayın peder 2 evlilik yapmış ilki eşimin annesi diğeri şuan ki eşi. Kayınvalide ile başlarda her şey çok güzeldi. Ben iki taraf için ortada kalmayı tercih ettim. Eltim baba tarafında olan her şeyi anneye anlatıyordu ve anneyle arası çok iyiydi. Bütün düğün alışverişi döneminde cici kayınvalidem yanımdaydı. Eşimin annesi hiç bir şeye karışmadı sormadı ilgilenmedi. Kına günümde cici kayınvalidem de geldiği için kayınvalidem bütün gece suratını asıp oturdu. Aileme afra tafra yaptı. En mutlu günümde beni ağlattı.
Neden o kadar samimi olmak istiyosunki ne güzel işte kadın senden uzaklaşıyo aramıyo sormuyo sende ilgilenme. Kendi annen gibi değil o öyle anne diye benimseme samimi olmaya çalışma. 1 tanesiyle başa çıkamıyoruz 2 tanesiyle insan çıldırır
Ben araya kırgınlık girmesin diye uğraştım ancak anladım yani zorla güzellik olmaz. Artık eşim görmek isterse gider bende bayramdan bayrama yapacak bişi yok. Cici ii olduğu için çıldırmıyorum
Ya canım benim yoktan yere dert çıkarıyorsun.yapacağın şey belli sana laf gelmeyecek şekilde asgari iletişimde bulun hele de esin qrkandaymis ne düşünüyorsun .telefonda aramiyor sa özel zamanlarda sen ara bayram gibi diğer zamanlarda ne arıyorsun ki.bu tip insanlarla az iletişim az sorun bu kadar basit .Yani anlamıyorum ben üç günlük dünya neyi paylaşamıyorsun? Oğlunun eşiyim ben artık. Dışlanmış gelin modundayım resmeneğer bende cici kayınvalide hakkında haberler uçursaydım eltim gibi olurdum yani benden iyisi olmazdı. Ama laf taşımak bana göre bişi değil. Hep beraber birlik içinde yaşasak ne olurdu? Eşimde bana destek oluyor. Ben arkandayım arama sorma diyor. Anneyle bağları fazla yok aslında baba büyütmüş... Ama işte benim içim rahat etmiyor... Bu yüzden de üzülen ben oluyorum sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?