Eşiniz ne diyor bu konuda ?
Eşim arayıp sorma özel günlerde ararsan ara bnada böyle yapılsa görüşmem aramam üzülme sen arkandayım diyor ama benim içim rahat etmiyor artık vicdanım rahat bn elimden geleni yaptığıma inanıyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Eşiniz ne diyor bu konuda ?
Eşim arayıp sorma özel günlerde ararsan ara bnada böyle yapılsa görüşmem aramam üzülme sen arkandayım diyor ama benim içim rahat etmiyor artık vicdanım rahat bn elimden geleni yaptığıma inanıyorum
Sşimdi vicdanla alakasi yok. Bunu unutun. Siz kotu birsey yada saygisizlik yapmamissiniz.Kızlar merhaba, benim konum trajikomik aslında... Uzatmadan konuya giriyorum. Kayın peder 2 evlilik yapmış ilki eşimin annesi diğeri şuan ki eşi. Kayınvalide ile başlarda her şey çok güzeldi. Ben iki taraf için ortada kalmayı tercih ettim. Eltim baba tarafında olan her şeyi anneye anlatıyordu ve anneyle arası çok iyiydi. Bütün düğün alışverişi döneminde cici kayınvalidem yanımdaydı. Eşimin annesi hiç bir şeye karışmadı sormadı ilgilenmedi. Kına günümde cici kayınvalidem de geldiği için kayınvalidem bütün gece suratını asıp oturdu. Aileme afra tafra yaptı. En mutlu günümde beni ağlattı.
Düğüne 1 gün kala eşimle küs olmasınlar diye son gecemde kayınvalideme giderek gönlünü aldım aileme yaptığı o kadar şeye rağmen.
Neyse evlendik eşimle çok mutluyuz ama yine bir şekilde kayınvalidenin gölgesi üzerimizde. Hiç arayıp sormaz ben ararım buz gibi konuşur. O da zorla konuşuyor :) Bayram günü aradım. Öğlen gidicem ben evde yokum dedi. Peki dedim. Akşam 7 ye kadar eltimler onlardaydı. Sabah kahvaltıya eşimde gitti ben çalıştığım için gidemedim. Sonra öğrendim ki hiç bir yere gitmemiş. Düşünüyorum da eğer beni istemiş olsaydı iş çıkışı arayıp gel kızım ben daha gitmedim bayramlaşalım demezmiydi? Açıkçası böyle davranıldığı için bende gitmek istemiyordum. Çünkü sevilmediğim istenmediğim bir ortamda olmak ne kadar mutlu eder ki...
Bu saatten sonra nasıl davranmalıyım bilemiyorum... Vicdanım yine rahat durmuyor ne kadar üzülsem de eşimin annesi deyip yine arayıp ağzımın payını alıp kapatıyorum :)
alışverişte, kınada hep diğer kadın sizinle olduğu için kırılmıştır
sizin onu adam yerine koymadığınızı düşünmüştür
ayrıldığı kocasının yanındaki kadını yıllardır kabullenememiş bir kadın, iki günde sizinle olan şeyleri hiç kabullenemez
bence büyütmeyin görmezden gelin saygılı davranın, cıvık bir ilişkiniz olmasın
Kızlar merhaba, benim konum trajikomik aslında... Uzatmadan konuya giriyorum. Kayın peder 2 evlilik yapmış ilki eşimin annesi diğeri şuan ki eşi. Kayınvalide ile başlarda her şey çok güzeldi. Ben iki taraf için ortada kalmayı tercih ettim. Eltim baba tarafında olan her şeyi anneye anlatıyordu ve anneyle arası çok iyiydi. Bütün düğün alışverişi döneminde cici kayınvalidem yanımdaydı. Eşimin annesi hiç bir şeye karışmadı sormadı ilgilenmedi. Kına günümde cici kayınvalidem de geldiği için kayınvalidem bütün gece suratını asıp oturdu. Aileme afra tafra yaptı. En mutlu günümde beni ağlattı.
Düğüne 1 gün kala eşimle küs olmasınlar diye son gecemde kayınvalideme giderek gönlünü aldım aileme yaptığı o kadar şeye rağmen.
Neyse evlendik eşimle çok mutluyuz ama yine bir şekilde kayınvalidenin gölgesi üzerimizde. Hiç arayıp sormaz ben ararım buz gibi konuşur. O da zorla konuşuyor :) Bayram günü aradım. Öğlen gidicem ben evde yokum dedi. Peki dedim. Akşam 7 ye kadar eltimler onlardaydı. Sabah kahvaltıya eşimde gitti ben çalıştığım için gidemedim. Sonra öğrendim ki hiç bir yere gitmemiş. Düşünüyorum da eğer beni istemiş olsaydı iş çıkışı arayıp gel kızım ben daha gitmedim bayramlaşalım demezmiydi? Açıkçası böyle davranıldığı için bende gitmek istemiyordum. Çünkü sevilmediğim istenmediğim bir ortamda olmak ne kadar mutlu eder ki...
Bu saatten sonra nasıl davranmalıyım bilemiyorum... Vicdanım yine rahat durmuyor ne kadar üzülsem de eşimin annesi deyip yine arayıp ağzımın payını alıp kapatıyorum :)