Merhaba arkadaşlar 25 Aralık’ta gebelik testi yaptım. Tek çizgi silik tek çizgi belirgin çıktı. Emin olmak için kan verdim ve sonuç 216 çıktı. Sevinçle bu eşimin yanına döndüm. 31 Aralık’ta Ankarada özel bi hastaneye gittim. Doktor tekrar beta istedi sonucun 1000 civarı olması gerektiğini söyledi. Fakat benim sonuç 709 çıktı. 2 gün sonra tekrar beta vermem gerektiğini söyledi bu seferde beta değerim 1170 çıktı. Vajinal ultrasonla baktılında 2.74 mm kese gördü ama sağlıkla büyüyemeyeceğini söyledi. Kürtaj olmam gerektiğini anlattı. Bende başka bi umutla devlet hastanesine gittim. Tekrar beta istendi bu sefer sonuç 2297 çıktı. Ultrasonda kese 3 mm göründü. Bir hafta beklememi sonrasında gelmem gerektiği söyledindi. Bende 12 ocakta tekrar doktora gittiö ve mucizemim kalp atışlarını duydum :) Doktor kesenin şeklinin bozuk olduğunu geri kalan her şeyin iyi olduğunu söyledi.
Günlerce bu siteden yorum okudum. Ümitle benim durumumda olup iyi gelişme yaşayan var mı diye sayfa sayfa dolaştım.
Ümidinizi kaybetmeyin, tek doktora gitmeyin
Günlerce bu siteden yorum okudum. Ümitle benim durumumda olup iyi gelişme yaşayan var mı diye sayfa sayfa dolaştım.
Ümidinizi kaybetmeyin, tek doktora gitmeyin