- 22 Ocak 2016
- 28
- 3
-
- Konu Sahibi Kitap kurdu
Çok geçmiş olsun..ilk ve 2.ameliyatı kime oldunuz değişik dr..larmıydı..ameliyat zor mu geçti..sonrası iyileşme süreci nasıldı..şimdiden tşk.lerMerhaba Arkadaşlar çoğu kadın gibi benimde iç dudak sarkma problemim vardı. 2 ay önce labioplasti ameliyatı oldum, fakat sonuçtan memnun kalmadım, 2 gün önce tekrar operasyon geçirdim. İnşallah bu sefer İstediğim gibi olur. Aynı ameliyatı 2 defa geçirmiş biri olarak Sorusu olan yada bu ameliyatı olmayı düşünen arkadaşlarıma yardımcı olmak isterim.
Geçmiş olsun..bende Antalya da bu ameliyatı olsunMerhaba evet ikisini de aynı doktor yaptı, zaten ikincisi revizyon oldu, yani düzeltme gibi birşey,, ağrı kesici ve iğnelerle ağrıyı azaltmaya çalışıyorum,,
Doktorun kimdi canım? geçmiş olsun bu arada.merhabalar, ilk ameliyatımda iç dudakları yeterince küçültmemisti, dış dudaklarla aynı ölçüde olmuştu, ben daha da küçük olsun dışardan görünmesin istiyorum bu yüzden tekrar ameliyat oldum.bugün 5. Günüm, biraz acıtsada ben henüz gazlı bezi çıkartmadım.
merhabalar, ilk ameliyatımda iç dudakları yeterince küçültmemisti, dış dudaklarla aynı ölçüde olmuştu, ben daha da küçük olsun dışardan görünmesin istiyorum bu yüzden tekrar ameliyat oldum.bugün 5. Günüm, biraz acıtsada ben henüz gazlı bezi çıkartmadım.
ucret ne kadar acaba yaptirdin canm bnmde ayni problemim var rahatsiz oluyorum artkHatay da ahmet duymaz A yaptırdım.
ucret ne kadar acaba yaptirdin canm bnmde ayni problemim var rahatsiz oluyorum artk
Gecmis olsun oncelikle bende bir hafta once oldum simdilik sıkınti yok gibi.siz neden memnun kalmadiniz.birde iki dudak arasina gazli bez koydunuzmu doktor koy dedi bana ama cok aci veriyor cikardim ben
Öncelikle geçmiş olsun.iyileşme süresinde çalışıyo mısunuz yoksa dinleniyomusunuz.Merhaba Arkadaşlar çoğu kadın gibi benimde iç dudak sarkma problemim vardı. 2 ay önce labioplasti ameliyatı oldum, fakat sonuçtan memnun kalmadım, 2 gün önce tekrar operasyon geçirdim. İnşallah bu sefer İstediğim gibi olur. Aynı ameliyatı 2 defa geçirmiş biri olarak Sorusu olan yada bu ameliyatı olmayı düşünen arkadaşlarıma yardımcı olmak isterim.
Merhaba canım, şu an nasılsın, gelişmeleri bizimle paylaşırsan sevinirim
Bende de aynı sıkıntı var canım ergenlik donemınden sonra oldu benımkı de ben de aynı senın gıbıyım sıkıntılı bı durum doktor araştırıyorum ben de , zaman az kalmış evelendikten sonra yaptırırsın olmadı canını sıkma...Merhaba,
Geçmiş olsun öncelikler,benim de sorunum bu yönde.. 3 ay sonra düğünüm var fakat vajina iç dudakları dışarıdan görünüyor.. evlendiğim gün nasıl olacak,ne olacak çok utanıyorum açıkçası,eşimin bu konudaki yorumu ne olur.. sizin çıkıntı ne kadardı ?
Bursadan canm1.500 tl ye yaptırdım. 2.sinden ücret almadı,siz nerelisiniz ?