2. Hamileliliğimde Sezaryen Dikişleri Patlarmi ?

E

ebrumenekşe

Ziyaretçi
  • Konu Sahibi ebrumenekşe
BEN SEZARYENLE DOĞUM YAPTIM 2. HAMİLELİĞİMDE SANKİ DİKİŞLERİM PATLARMI DİYE ÇOK KORKKUYORUM OLURMU BÖYLE BİŞEY BİLEN VARSA LÜTFEN SÖYLESİN SAPLANTI OLACAK NERDEYSE

günaydın cnaımdaboyle bır dusunceye nerden vardınkı onu anlayamadım benım yengem ucuncu sezeyanını doguracak ne ılkınde nede ıkıncıde bır sorun olmadı kı olması cok sacma olur zaten boyle bır dusunceye kapılma ıcını rahat tut.........

arkadaşlar ben kadınlarkulubüne yeni üye oldum ama bir türlü kullanamıyorum birisi nolur bana yardımcı olsun

günaydın cnaımdaboyle bır dusunceye nerden vardınkı onu anlayamadım benım yengem ucuncu sezeyanını doguracak ne ılkınde nede ıkıncıde bır sorun olmadı kı olması cok sacma olur zaten boyle bır dusunceye kapılma ıcını rahat tut.........

nebileyim fobi gibi bişey oldu eşim 2. yi yapalım diyor bakıyorum dikişlere 5 yıl olmasına rağmen ele geliyor hamilelikte gerilip :çok üzgünüm:ayrılacakmış gibi hislere kapılıyorum yarın randevu aldım doktora gidicem burda bir arkadaş anlattı eşinin dikişleri tam 3 kere patlamış ama hamilelikte değil çocuklarıyla uğraşırken
onu duyduktan sonra böyle oldum zaten

Benim annem 3 kere üst üste üstelik 1.5 yıl arayla sezaryan doğum yapmış bir şey olmamış

ebrumenekşe bana yardımcı olurmusun nolur

aradan 5 yıl geçmiş birşey olmamalı korkmayın.. arada zaman gerekli ama tanıdığım kısa süreli arka arkaya bile sezaryanlı doğum yaptı. sizin 5 yıl geçmiş.

Arkadaşlar, siteyi kullanmayı öğrenmek istiyorum. Lütfen allah rızası için bir arkadaş bana yardımcı olabilirmi.

aradan 5 yıl geçmiş birşey olmamalı korkmayın.. arada zaman gerekli ama tanıdığım kısa süreli arka arkaya bile sezaryanlı doğum yaptı. sizin 5 yıl geçmiş.

teşekkürler de hani eti pis derler dikiş tutmaz derler ya öyle mi acaba ipide içinde kaldı zaten loğusalığım kötü geçti ipi çekmeyi bile unuttuk
en iyisi doktora gitmek 5 yıl sallamışım zaten :teselli:

inanırmısın hiçbirşeyi bilemiyorum
örneğin ana sayfayı ilk açtığımda online olanlar günlük konuşuyor okuyabiliyorum ama cevap yazmak istediğimde yazamıyorum.

inanırmısın hiçbirşeyi bilemiyorum
örneğin ana sayfayı ilk açtığımda online olanlar günlük konuşuyor okuyabiliyorum ama cevap yazmak istediğimde yazamıyorum.

ORAYA YAZABİLMEN İÇİN MESAJ SAYIN 50 OLMALI ONDAN SONRA O HAKKI ELDE EDİYORSUN
a.s.

Bu Arada Benim Konuma Lütfen Cevaplarinizi Yazin Böyle Bişey Duydunuzmu Etrafinizda

ben ikinci kez allah kısmet ederse anne olacağım kızım 8yaşında ve ben onu sezeryanla dünyay getirdim estetik denilen dikişten yapılmıştı bana ozmanlar yani dikiş aldırmaya gitmemiştik.EEEE gelelim mevzuya şuanda hamileğim ve dikişlerim patlamdı öyle bir şey olucağınıda zannetmiyorum zaten içinizi ferah tutun..öyle bir şey yok emin olun..

teşekkürler açıklamanız için

ne güzel Allahın izniyle doğumunuzu gerçekleştirirsiniz inşallah
Allah isteyen herkese sağlıklı çocuklar versin

X