How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

2.hamileliginde ağrı çekenler?

durumLeyla25

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Aralık 2017
121
33
98
Slm bayanlar,
İlk hamileliğimde çok iyiydim hayatta yürüyüşe bile çıkardım saatlerce şimdi Azıcık ayaklansam ağrım oluyor 17.haftamdaym rahmimim resmen genlestgini anliyom alt tarafımda resmen hissediyorum hareketlerini ara ara seyirme weklişek hissediyom ama ağrım oluyor Dr normal diyo tmm her hamilelik bı değil ama insan tedirgin oliyo gerçi plesanta çekilmesi yasamistim iceride az kanama alanı kaldı ondan da ağrı olabilir dedi dr ama hatta vajinamda bazen batma seklinde ağrı oluyo sağlıkla kavusalim inşallah

Slm bayanlar,
İlk hamileliğimde çok iyiydim hayatta yürüyüşe bile çıkardım saatlerce şimdi Azıcık ayaklansam ağrım oluyor 17.haftamdaym rahmimim resmen genlestgini anliyom alt tarafımda resmen hissediyorum hareketlerini ara ara seyirme weklişek hissediyom ama ağrım oluyor Dr normal diyo tmm her hamilelik bı değil ama insan tedirgin oliyo gerçi plesanta çekilmesi yasamistim iceride az kanama alanı kaldı ondan da ağrı olabilir dedi dr ama hatta vajinamda bazen batma seklinde ağrı oluyo sağlıkla kavusalim inşallah
Ben de ayniyim tatlim maalesef her gebelik bir degil maalesef

Benim de tam tersi ilk gebeliğinin ilk haftalarında çok zordu kasik ağrısindan duramazken şimdi iyiyim. Fakat bu gebeliğimde de inanılmaz gaz sorunum var çatlamak üzereyim ilkinde hiç olmadı . Her hamilelik farklı demek

Ağrı neyse ama insan korkuyo bişi oldu sanıyor bazen öyle batma giriyor diyorum noliyo Allah'ım hepimize kolaylık versin

Back