2. Hamileliğim ve göbek yağı yardııııımmm lütfeeen

Göbek yağım gider mi gitmez mi ?

• Gider ama zor

OY: 0 0,0%
  • Gitmez kilonu koru yeter

• Yorum yaptim orda tedayli yazdim

• Ankete Katılan
    0
  • Anket Kapalı .

esransh

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Kasım 2013
153
47
28
Meraba arkadaşlar. Oğlum 2buçuk yaşında ve ben suan 3 aylik hamileyim. Ilk hamileligimde cok fazla kilo almistim 80 kiloyla hamile kaldim ve 103 le dogum yaptim 2 sene boyunca yavas yavas kilo verdim ve suan tekrar kilo verdim 80e düştüm ama göbeğim diğer bolgelerime nazaran daha yağlı ve sarkik gibi bildiginiz yağ yani ne kadar ugrastimsada bu kadar kilo verebildim surpriz bi sekilde hamile kaldim tahmin etmiyoduk yani. Ben 65 kiloya düşene kadar hamile kalmayacaktimda oyle planlamistik ama nasip işte. Simdi 3 aylik hamileyim ama gobegim 5 veya 6 aylik gobek gibi tabi yumasik niye cunku yaağğg ne yapmaliyim yürüyüşlere devam ediyorum ama yeterlimi eritebilir miyim. hamilelikte yada dogumda göbek yağı bi sıkıntı cikarir mi. İlki sezaryen olmuştu. Bunu normal istiyorum ama bu yağlar bi sıkıntı cikarmaz umarim. Bana yardim edin lutfen.

Arkadaslar fikirlerinize ihtiyacim var yorum yapacak kimse yokmu acep

Hamilelikte bilmitorum kii spor yapılabilirmi ,mekik çekilebilirmi bence sizin kilo işi doğumdan sonraya kaldı

Hamilelikte bilmitorum kii spor yapılabilirmi ,mekik çekilebilirmi bence sizin kilo işi doğumdan sonraya kaldı

Yo ben kilo verecem demiyorum sadece göbeğim çok yagli bu bebegime yada bana zarar verir mi acaba. Normal doğumda yada sezaryanda bi sıkıntı cikarir mi onu ogrenmek istiyorum

ilkinin sezaryen olmasi bunda etken sanirim.Sezaryen olan bir cok arkadasimda zayif olmalarina ragmen sarkiklik var .Dogumdan sonra bölgesel spor yaparsan geçer belki.

Tatlım kaslar çalışmadan o göbek gitmez, egzersiz şart, doğumdan sonra inşallah :))

Yo ben kilo verecem demiyorum sadece göbeğim çok yagli bu bebegime yada bana zarar verir mi acaba. Normal doğumda yada sezaryanda bi sıkıntı cikarir mi onu ogrenmek istiyorum
Çevrrmde vardı aynı durumda bi arkadaşım ama bi sorun çıkmadı normal doğum yaptı arkadaşım

ilkinin sezaryen olmasi bunda etken sanirim.Sezaryen olan bir cok arkadasimda zayif olmalarina ragmen sarkiklik var .Dogumdan sonra bölgesel spor yaparsan geçer belki.

Sezaryen den sonra dikisli bölgeye 1 sene spor anlaminda hic bise yapamadim korktum acaba bise olur mu patlarmi dikisler acir mi diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…