2 haftam var

gozde_gorkem

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Mayıs 2012
189
0
Merhaba arkadaşlar.Ben kendi çabalarımla 2 ayda 6.5 kilo verdim.Basen bölgemde incelme oldu ama bacaklarım sıkı değil ve sarkık.selülitler var.2 hafta sonra tatile gidicem ve denize giricem.2 haftada sıkılaşabileceğim ve selülitlerimden kurulabilceğim egzersizler var mı? Yardımcı olur musunu? :)

Canım ben bir şeyler yiyerek ya da sürerek değil de egzersizle kurtulmak istiyorum.Hangi egzersizleri yapabilirim.Tavsiyen için sağol :)

Fazla kilom yok canım o zaman şimdi pilates yapıcam.Ebru Şallı ile mi yapayım yoksa önerdiğin başka biri var mı?

ben ebru şallı ile yapmaya başladım vücudun ham değilse selülitsavar dvd si var onu yap

hiç spor falan yapmadıysan tüm vücut olarak sıkılaşmak istiyorsan dvd 1 den başla

ve plates çok kısa zamanda cevap veren bir spor ilk gün bile hissediyorsun ebru şallı ya göre 21 günde büyük değişim oluyormuş

kesinlikle plates veya fitness gitmelisin bende senin gibiyim bişeyler yiyerek vücudu toparlayamıyorum düzenli sporla üstesinden gelinmicek hiçbişey yok ebru sallının cd alcağına spor salonu tercihimdir sahsen spor salonunda zorunlu yaptığın için daha hızlı sıkılaşırsın tatlım öpüldün ..ii tatiller şimdiden

Teşekkür ederim canım.Ama spor salonu için vaktim yok.Bu yaz kısa bir tatil yapıcam ve ondan sonra tüm yaz ders çalışıcam.Seneye ygs lys ye giricem.Zaten 21 Temmuzda Ramazan ve dershanem başlıyor.O yüzden spor salonu yerine evde yapabilirim sporumu :)

X