- 28 Aralık 2021
- 123
- 39
- 24
-
- Konu Sahibi Gaye123456
Ama takvimime göre de ztn fazla olması imkansız ki doktorumz verdi haftasnı da2,5 haftalık olması imkansız bir yanlışlık var
Biz normlde korunuyordk 26 snda ilşkiye girdk ve iki bucuk olması haata şuan için 3 buck faln normal yani çünkü fazlası olamaz çünkü ilişkde kornuyodukBüyük ihtimalle 4,5 haftalıktır o. Doktor adet tarihini ve yumurtlama haftanı saymadan söylemiştir.
Bnce de imkansızdı ama 26snda ilişkiye girdik yani öncesinin olmasının imkanı yokSon adet tarihine gore hesaplayin iki haftalik gebelik kanda bile gorulmez tup bebek yaptirmis senelerce arastirmis biri olarak soyluyorum yanlis anlamayin.
Canım hamilelik hesaplanırken son adet tarihinden baslar saymaya hafta. İstediğin kadar korunma tıp gereği böyle:)) kendimden örnek vericem biz bebeği 1 aralıkta yaptık. Normalde 15 aralıkta 2 haftalık olması lazımdı ama 4 haftalık dendi. Cünkü benim beklenen adet tarihim 15 aralıktı.bir adetten diğer adete 4 hafta sayıyorlar hamilelği.Biz normlde korunuyordk 26 snda ilşkiye girdk ve iki bucuk olması haata şuan için 3 buck faln normal yani çünkü fazlası olamaz çünkü ilişkde kornuyoduk
Adetim de şubatn 5 de gelmişti en sonCanım hamilelik hesaplanırken son adet tarihinden baslar saymaya hafta. İstediğin kadar korunma tıp gereği böyle:))
5 haftalık o zamanAdetim de şubatn 5 de gelmişti en son
Bu kadar küçük değildir ya haftası ultrasonda bu kadar küçük gebelik gözükür müKızlar Doktora Gittim ve 2 bucuk Haftalık kadar dedi ve kesesini gördük bidaki gidişimizde de işallah Bebeğimizi görücez Beta Değeri 49 , 66 idi ilk bi hafta sonra gittiğimde 800 e çıkması Lazm Dedi benm Beta Değeri 2732 ,81 çıktı İkiz Bebeklerde iki katı Çıkarmış Bu doğru mu ? yaşayan Var mı ?
Haa İştee iştee benimde kafamı bu karıştrdı yani fazlası asla Olmaz diyorum kendi hesaplarımca Ama Sizn dediğin gibi düşününce benimde 4 hafta Hatta 4 bucuk hafta Çıkıyo sağoolun VallaAdetim de şubatn 5 de gelmişti en son
Normalde Gözükmez die biliyordum Ama gözüktü yani En son Adet tarihmde şubatın 5 idiBu kadar küçük değildir ya haftası ultrasonda bu kadar küçük gebelik gözükür mü
Allah AllahNormalde Gözükmez die biliyordum Ama gözüktü yani En son Adet tarihmde şubatın 5 idi
Valla ÖyleeAllah Allah