2 haftalık hamileyimmm....çok mutluyum...

fulyan

minik kelebeğim benimle
Kayıtlı Üye
16 Haziran 2008
1.257
34
herkese merhaba...cuma günü yaklaşık 2 haftalık hamile olduğumu öğrendim(kan tahliliyle).çok güzel bi duygu ya.tarif edilemez.4 ay denemenin sonunda bebeğimiz geliyor inşallah.Allah isteyen herkese nasip etsin,inşallah.

tebrik ederim sağlıkla kucağına alırsın inşllh

darısı başımıza

tebrıkler darısı bızlere bende üçünçü ayıma gırdım denememde bakalım ama bu ayda pek umitli değilim
hadı hayırlısı alah bebeğini saglıkla eline almayı nasip esin

tebrıkler darısı bızlere bende üçünçü ayıma gırdım denememde bakalım ama bu ayda pek umitli değilim

inşallah en kısa zaman da sen de mutlu haberi alırsın.

en kısa zamnada bu duyguyu tatman dileğiyle. stres yapmak olumsuz etkiliyor canım. ben 2. ayda hamile kaldım. 1. ay çok araştırdım, yoğunlaştım ve stres yaptım ve bi sonuç alamadım. 2. ay oluruna bıraktım ve mutlu son. dualarım seninle :CüvCüv:

tebrik ederim allah isteyen herkese bu duyguyu tattırsın ultrasanda görünce insan inanamıyor garip ama çok güzel bir duygu

opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
gözün aydin canim
:Saruboceq:rabbim sag salim kucagina almai nasip etsin insallah:Saruboceq:
güzel bir hamilelik kolay dogum diliyorum
:Saruboceq:darisi isteyen herkezin basina:Saruboceq:

Tebrikler. Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşaallah. Dilerim ekim ayından sonra ben de böyle bir haber veririm sizlere :CüvCüv:

tebrikler canı rahat ve sorunsuz bir hamilelik geçirir kolay doğum yaparsın inşallah:ecrin_bebek:

arkadaşlar merhaba rahim filmi çektiren varmı aranızda ağrılı mı değilmi merak ediyorum bu ay film çektirecemde

tebrik ederim allah olmayanlarında yüzünü güldürsün inşallah(nasıl 2 haftalıkken hamıle oldugunu ögrendın.onu anlayamadım zaten iki haftalıkken yumurtlama oluyo yafisfisfis

canım tebrikler.allahım kucağınada almayı nasip etsin.rabbim veriyor ama zamanı var kızlar.zamanı gelince bakıyorsunuzki olmuş.allahım hepimiz bebeklerini sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…