Merhaba benimde kizim 1 haftalik ayni sorunu yasiyorum geceleri uyumuyor ve doymuyor,,emerken uyursa gidiginin altini veya kolunu gidikla uyanip tekrar emiyor...bende ne yapacagimi sasirdim Allah hepimize yardim etsin insallah en kisa zamanda duzene girerler
arkadaşlar yeni doğan bebişlerinizi anne sütü ne kadar veriyorsunuz? ben geceleri bebğim doymadığı için aptamil mama veriyorum takviye biboronla bir yandanda korkuyorum alışacak diye biborona ama doymuyor arkadaşlar birde 2 haftalık olduğu için çok yavaş emiyor bende gece çok uykusuz oluyorum başımı zor tutuyorum kesik kesik emiyor uyuyor sonra tekrar uyanıyor doymuyor uyuduğu için sizce ne yapmam lazım arkadaşlar fikir veririseniz sevinirim sütüm normal geliyor
Arkadaşlar merhaba;
Bugun kızım 14 günlük ..
2. doktor muaynesine gittik 7 günde 20 grm almış...
Doktorumuz rejim mi yapıyorsun diye sordu??
İnanılmaz üzüldüm =(
Dedim alakası yok öyle şey yaparmıyım dedim..
OOFF İÇİME DERT OLDUUUUU...
şimdi araştırıyorum büyük ihtimal sütüm kalitesiz... bide çok iyi beslenmiyorum sanırım... sütün kalitesini arttıracak çok bişey yemiyorum...
tecrübeli arkadaşlardan konu hakkında yardım rica edecektim.. =(
bugun kızımı bi türlü doyuramadım... 20 dk -30 dk hiç durmadan emdi .. yine aranmaya devam ettirdi...
saatte bir ağlıyo 20-30 dk emziriyom banamısın demiyor...
dün doktor mama takviyesi istermisin demişti, hayır demiştim acaba takviyemi yapmak lazım???
oofff çok üzülüyorummmm
yardımm lütfen
arkadaşlar yeni doğan bebişlerinizi anne sütü ne kadar veriyorsunuz? ben geceleri bebğim doymadığı için aptamil mama veriyorum takviye biboronla bir yandanda korkuyorum alışacak diye biborona ama doymuyor arkadaşlar birde 2 haftalık olduğu için çok yavaş emiyor bende gece çok uykusuz oluyorum başımı zor tutuyorum kesik kesik emiyor uyuyor sonra tekrar uyanıyor doymuyor uyuduğu için sizce ne yapmam lazım arkadaşlar fikir veririseniz sevinirim sütüm normal geliyor
Benim de 47 günlük bir bebeğim var,göğüs uçlarım içe dönük olduğundan sağlıklı bir şekilde emziremedim,silikon uçlarla emzirmeyi denedim,bebeğim çabuk yoruluyordu,ve göğüslerim zamanla yara oldu,çok canım yandı,makineyle sağıp verdim sütümü,ara ara emzirmeyi denesem de acıdan dolayı devam edemedim ve pes ettim sonunda,şimdi sürekli olarak sağarak veriyorum,sütüm yeterli ama emziremediğim için kendimi çok suçlu hissediyorum,içimde ukde olarak kalacak sanırım ömrüm boyunca...
canım sende hemen eczaneden garmastan pomad al gögs ucu yaralarına bire bir benim kopan gögüs ucumu düzeltti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?