2 haftada 4 kilo verilir mi?

happiness s

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
31 Temmuz 2019
470
1.061
1 sene önce doğum yaptım. Şuan 58 kiloyum. 2 hafta sonra pantolon alışverişine çıkacağım. Ama kilo vermiş halime almak istiyorum. 2 haftada 4 kilo verilir mi?

Bir tavsiyeniz var mı?
36 saatlik veya yapabiliyorsan 72 saatlik oruçla toksinleri azaltıp kilo vermeni koşa dönemde hızlandırabilirsin. Sağlık durumun önemli tabii. Şeker tansiyon vs. Bir de bazı kadınların adet düzenlerini etkiliyor 36 saatten fazla oruçlar.

1 sene önce doğum yaptım. Şuan 58 kiloyum. 2 hafta sonra pantolon alışverişine çıkacağım. Ama kilo vermiş halime almak istiyorum. 2 haftada 4 kilo verilir mi?
Saglikli olmaz. Tabi çok yüksek bir kilonuz ya da odeminiz varsa bir ihtimal. 2 hafta yerine 1 ay sonra çıkın alışverişe o zaman verirsiniz.

Emziriyorum çok acıkıyorum. 36 saat aç duramam heralde. Ama çok teşekkür ederim tavsiyeniz için :)

Saglikli olmaz. Tabi çok yüksek bir kilonuz ya da odeminiz varsa bir ihtimal. 2 hafta yerine 1 ay sonra çıkın alışverişe o zaman verirsiniz.
Bir süre az yiyerek çok hareket ederek kendimi zorlamadan deneyeceğim. Bakalım artık ne zaman 4 kilo vermiş olursam o zaman çıkarım. Ama pantolonum da yok yani hiç güzel

Muhtemelen emziren bir annesiniz, aralıklı oruç gibi bir maceraya girmeyin, sütünüz bir anda kesilebilir. Benim tavsiyem bol protein ve yanında yeşillikli salata ile kısa sürede verebilirsiniz. Balık salata mesela en güzel seçenek. Kahvaltıda da istediğiniz kadar yumurta, peynir, salata. Tabii ek olarak sıfır, şeker, sıfır un ve bol su! Meyveye de çok yüklenmeyin, günde en fazla 1 meyve yiyin. O da öğlen öğününüz olsun. Aç kalmayın ama çok sık da yemeyin.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…