- 31 Temmuz 2019
- 470
- 1.061
- Konu Sahibi happiness s
1 sene önce doğum yaptım. Şuan 58 kiloyum. 2 hafta sonra pantolon alışverişine çıkacağım. Ama kilo vermiş halime almak istiyorum. 2 haftada 4 kilo verilir mi?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bir tavsiyeniz var mı?Size bağlı ama verilebilir..
Aralıklı oruç, bol suBir tavsiyeniz var mı?
36 saatlik veya yapabiliyorsan 72 saatlik oruçla toksinleri azaltıp kilo vermeni koşa dönemde hızlandırabilirsin. Sağlık durumun önemli tabii. Şeker tansiyon vs. Bir de bazı kadınların adet düzenlerini etkiliyor 36 saatten fazla oruçlar.Bir tavsiyeniz var mı?
Saglikli olmaz. Tabi çok yüksek bir kilonuz ya da odeminiz varsa bir ihtimal. 2 hafta yerine 1 ay sonra çıkın alışverişe o zaman verirsiniz.1 sene önce doğum yaptım. Şuan 58 kiloyum. 2 hafta sonra pantolon alışverişine çıkacağım. Ama kilo vermiş halime almak istiyorum. 2 haftada 4 kilo verilir mi?
Emziriyorum çok acıkıyorum. 36 saat aç duramam heralde. Ama çok teşekkür ederim tavsiyeniz için :)36 saatlik veya yapabiliyorsan 72 saatlik oruçla toksinleri azaltıp kilo vermeni koşa dönemde hızlandırabilirsin. Sağlık durumun önemli tabii. Şeker tansiyon vs. Bir de bazı kadınların adet düzenlerini etkiliyor 36 saatten fazla oruçlar.
Bir süre az yiyerek çok hareket ederek kendimi zorlamadan deneyeceğim. Bakalım artık ne zaman 4 kilo vermiş olursam o zaman çıkarım. Ama pantolonum da yok yani hiç güzelSaglikli olmaz. Tabi çok yüksek bir kilonuz ya da odeminiz varsa bir ihtimal. 2 hafta yerine 1 ay sonra çıkın alışverişe o zaman verirsiniz.