• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2 haftada 2 kilo....kilo alamayanlara mucize gibi.....

bende kilo almak için diyetisyene gidenlerdenim. 45 kilodan 55 kiloya kadar çıktım 3 ay gibi bir zamanda. diyetisyeni bıraktığım zaman tekrar 50 kiloya indim ve bu seyirde devam ediyorum. benim istediğim tekrar 55 e çıkabilmek ama bunun kolay bir yolu varmı yani sabit tutamıyorum çok çabuk kilo vermeye müsait bi metabolizmam var. bu bombax denilen şey acaba işe yarar mı kullanmayı bıraktığım zaman yine düşermiyim onuda bilmiyorum. bilgisi olan arkadaşlar önerilerinizi bekliyorum..

canım bende bi ara kullanmıstım ve 2 haftda 5 kilo kadar almıstım istediğim kiloya gelince bırakmıstım gercekten cok iştah açtı bende cok memnun kalmıstım benle birlikte kuzenimde almıstı ama o 1 ayda anca 2 kilo alabilmişti bünye meselesi herkeste aynı etki görülmüyo demek kii..

evt cnm olabilir tabiki bünye meselesi ama bende memnun kaldım şükürki işe yaradı.....

bende kilo almak için diyetisyene gidenlerdenim. 45 kilodan 55 kiloya kadar çıktım 3 ay gibi bir zamanda. diyetisyeni bıraktığım zaman tekrar 50 kiloya indim ve bu seyirde devam ediyorum. benim istediğim tekrar 55 e çıkabilmek ama bunun kolay bir yolu varmı yani sabit tutamıyorum çok çabuk kilo vermeye müsait bi metabolizmam var. bu bombax denilen şey acaba işe yarar mı kullanmayı bıraktığım zaman yine düşermiyim onuda bilmiyorum. bilgisi olan arkadaşlar önerilerinizi bekliyorum..

onu bilmiyorum cnm bilgim yok ama sanki mide genişleyince aynı tempoda gidersen vermezsin giibi geliyor bilemem tabi yaşayıp görcez umarım vermem 60_61 olana kadar kullancam devam şimdilik....

bayanlar bende kilo alamayanlardandım 52_53 hep takılı kaldım nee yaptıysam alamadım geçenlerde girdim aktara dedim bana kesin bişey ver artık delircem ve o kırmızı kutuyu uzattı kesin ablacım bu kutudaa en az 4 kilo alırsın dedi...bak geri getiririm dedim tmm dedi nyse ümitsiz ve yine gereksiz para diye diye içimden aldım yinede bi ümit..dün bir arkadaşa gitmiştim 15 gündür içiyordum bu tozu veeeeeee 55 kiloyu görünce şok oldum nasıl yaniiii bozukmu tartınızzz die sormadanda edemedimm çok sevindim ve paylaşmak istedim ....buarada hergün 1 dondurma ve sabahları izmirliler bilir ikitane boyoz yedim kahvaltıda zaten yediriyor bu tozz ....ismini yazarım isteyenlere süpermiş

adı ne acaba bnde gün geçtükçe zayıflıyorum

Bende sizin gibi kilo almak için çok uğraşan biriyim geçen yıl bu siteyi okuya okuya 6 kilo almayı başardım. Kilo almak için yapmamız gereken tek şey aldığımız kalorinin yaktığımız dan fazla olması arkadaşlar bunun başka hiç bir yolu yok bir çok şey denedim sporcu gıdası da kullandım evet işe yaradı ama kalori hesaplamadan sadece onu içseydim inanın hiç bir işe yaramazdı. Şimdi tekrar başlayacağım kilo alma çalışmalarına,bu sitedeki karışım tarifleri gerçekten işe yarıyor bence kilo aldırıcılara para harcıyacağımıza muz,süt bebe büsküvisi vb yiyecekleri stoklayarak usanmadan karışımları içmek ve kalorisi yüksek gıdaları tercih etmek olacak ben hiç kilo alamayan ve bir çok şey denemiş biri olarak bundan başka çare bulamadım...

tavsiyesini deneyeceğim inş işe yarar :))

Back