duymuştum onu ama bi yan etkisi zararı varmıdır acaba :26:
Ben de bu ilacı duymuştum bi yerden.ya ben doğal yollardan kilo almak istiyorum.yani yemek yiyerek.böyle kilo almak için ilaç fln yemekten korkarım ya.ama yine de bizimle bu konuyu paylaştığın için tşk:)
canım fiyatı ne kadar?[/QUOTE
25tl aldım ben cnm
hiçbir etkisi yok bombaxın senin psikolojik olabilir yada nebileyim sende işe yaramış olabilir
ben de çocukluğumdan beri kilo alamayanlardandım gitmediğim doktor kullanmadığım macun kalmadı desem yeri. ta ki bir doktor bana gece yatmadan önce incir, süt ,ceviz fındık fıstık yememi ve yemek aralarında bol su içmemei tavsiye edene kadar. suyun mideyi genişleteceğini incirin fındık fıstık ceviz gibi ürünlerin de vücudu beslediğini söylemişti. ben cok faydasını gördüm umarım size de yarar.Ben de bu ilacı duymuştum bi yerden.ya ben doğal yollardan kilo almak istiyorum.yani yemek yiyerek.böyle kilo almak için ilaç fln yemekten korkarım ya.ama yine de bizimle bu konuyu paylaştığın için tşk:)
bayanlarrrr 57 kiloya dayandım bilginizeeee moralim yerine geldii......darıısı başınızaa.....
cnmm çok sevndm. bnde 165 boyundym ama hep 51-52 kilo arasnda çakılmış durumdaym. üçgündür bebe bisküvisi süt bal karışımı yiyorum. vaktm olursa aktara uğrayp önerdiğin şeyden almayı planlıyorum çünkü iştahm çok yokinş iki aya bnde senn kilona ulaşırım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?