• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2 haftada 2 kilo....kilo alamayanlara mucize gibi.....

cnmcnmcn

Üye
Kayıtlı Üye
1 Haziran 2012
17
0
16
İzmir
bayanlar bende kilo alamayanlardandım 52_53 hep takılı kaldım nee yaptıysam alamadım geçenlerde girdim aktara dedim bana kesin bişey ver artık delircem ve o kırmızı kutuyu uzattı kesin ablacım bu kutudaa en az 4 kilo alırsın dedi...bak geri getiririm dedim tmm dedi nyse ümitsiz ve yine gereksiz para diye diye içimden aldım yinede bi ümit..dün bir arkadaşa gitmiştim 15 gündür içiyordum bu tozu veeeeeee 55 kiloyu görünce şok oldum nasıl yaniiii bozukmu tartınızzz die sormadanda edemedimm çok sevindim ve paylaşmak istedim ....buarada hergün 1 dondurma ve sabahları izmirliler bilir ikitane boyoz yedim kahvaltıda zaten yediriyor bu tozz ....ismini yazarım isteyenlere süpermiş

ben de aldım öyle bişey ama işe yaramaz diye kullanmıyorum. ilaç değil sonuçta adını yazsana canım

bombax cnm ismi yemeklerden 30_40 dakika sonra meyve suyuna karıştırdım sabah akşam aksatmadan içtim istikrar ve düzenli kullanım çok önemli dedi aktarcı amca doğruymuşş... inşallah sizdede işe yarar ama kesin etkili benim kilo almam mucize gibi neler denedim inanamazsınız...

Ben de bu ilacı duymuştum bi yerden.ya ben doğal yollardan kilo almak istiyorum.yani yemek yiyerek.böyle kilo almak için ilaç fln yemekten korkarım ya.ama yine de bizimle bu konuyu paylaştığın için tşk:)

Ben de bu ilacı duymuştum bi yerden.ya ben doğal yollardan kilo almak istiyorum.yani yemek yiyerek.böyle kilo almak için ilaç fln yemekten korkarım ya.ama yine de bizimle bu konuyu paylaştığın için tşk:)

rica ederim cnm aslında bende senin gibi ilaçtan çok korkardım sağlıksız diye bi saatten sonra aman yaaa alayımda kilo razıyım ilaçada diyosun yaş 30 olunca:D ama bu kimyasal deil bitkisel kudret narı falan var vitamin deposu ;)

hiçbir etkisi yok bombaxın senin psikolojik olabilir yada nebileyim sende işe yaramış olabilir:9:

hiç bir etkisi yok demek için bilgi sahibi olmak gerekir o yüzden bilemem bende kesin işe yaradı iştah açtı ve iştah açılınca ne yediğinde çok önemlitabi hamur işleri bol ekmek bilinçli yemek yemek yani .....psikoloji çok önemli tabiki oda olabilir ....

ben de çocukluğumdan beri kilo alamayanlardandım gitmediğim doktor kullanmadığım macun kalmadı desem yeri. ta ki bir doktor bana gece yatmadan önce incir, süt ,ceviz fındık fıstık yememi ve yemek aralarında bol su içmemei tavsiye edene kadar. suyun mideyi genişleteceğini incirin fındık fıstık ceviz gibi ürünlerin de vücudu beslediğini söylemişti. ben cok faydasını gördüm umarım size de yarar.

ben alamiodm ama artk idealim ve buyudukce insan sekilleniyo tavaiyem 15 16 yaslarnda olup kilo alamayanlar hic ugrasmasin zaten 18 e kada sekilleniyo insan

Bende sizin gibi kilo almak için çok uğraşan biriyim geçen yıl bu siteyi okuya okuya 6 kilo almayı başardım. Kilo almak için yapmamız gereken tek şey aldığımız kalorinin yaktığımız dan fazla olması arkadaşlar bunun başka hiç bir yolu yok bir çok şey denedim sporcu gıdası da kullandım evet işe yaradı ama kalori hesaplamadan sadece onu içseydim inanın hiç bir işe yaramazdı. Şimdi tekrar başlayacağım kilo alma çalışmalarına,bu sitedeki karışım tarifleri gerçekten işe yarıyor bence kilo aldırıcılara para harcıyacağımıza muz,süt bebe büsküvisi vb yiyecekleri stoklayarak usanmadan karışımları içmek ve kalorisi yüksek gıdaları tercih etmek olacak ben hiç kilo alamayan ve bir çok şey denemiş biri olarak bundan başka çare bulamadım...

bayanlarrrr 57 kiloya dayandım bilginizeeee moralim yerine geldii......darıısı başınızaa.....

Son düzenleme:
bayanlarrrr 57 kiloya dayandım bilginizeeee moralim yerine geldii......darıısı başınızaa.....

cnmm çok sevndm. bnde 165 boyundym ama hep 51-52 kilo arasnda çakılmış durumdaym. üçgündür bebe bisküvisi süt bal karışımı yiyorum. vaktm olursa aktara uğrayp önerdiğin şeyden almayı planlıyorum çünkü iştahm çok yok :( inş iki aya bnde senn kilona ulaşırım...

cnmm çok sevndm. bnde 165 boyundym ama hep 51-52 kilo arasnda çakılmış durumdaym. üçgündür bebe bisküvisi süt bal karışımı yiyorum. vaktm olursa aktara uğrayp önerdiğin şeyden almayı planlıyorum çünkü iştahm çok yok :( inş iki aya bnde senn kilona ulaşırım...

teşekküredrim cnm inşallah darısı başına inşallah sendede işe yarar ben herkeze öneriyorum çevremde işe yararsa ne mutlu bana çünkü bende sıkıntısını çok çektim 30 yaşındayım anca bu kilolara geldim...

canım bende bi ara kullanmıstım ve 2 haftda 5 kilo kadar almıstım istediğim kiloya gelince bırakmıstım gercekten cok iştah açtı bende cok memnun kalmıstım benle birlikte kuzenimde almıstı ama o 1 ayda anca 2 kilo alabilmişti bünye meselesi herkeste aynı etki görülmüyo demek kii..

Back