- 16 Eylül 2014
- 96
- 20
- 13
- Konu Sahibi asivemavi1989
-
Vardır canım mutlakaburda hic oyle birsey gormrdim ama arastirim ;-);-)
Ben içerim koku tat önemli değil. Etraftakilere kokarmı acaba diye merak ettim. Kalabalık bir ortamda çalışıyorum.kokuyor canım ama alısıyosun bi süre sonra
Etrafa kokarmı bilmiyorum cnm gerci ben evdeyim. O yüzden bisey diyemem iyi aksamlarBen içerim koku tat önemli değil. Etraftakilere kokarmı acaba diye merak ettim. Kalabalık bir ortamda çalışıyorum.
iki haftadir sogan suyu iciyorum hic bi degsiiklik hissetmedim. kimi akinitim cogaldi diyo kimi parcalar dokuldu diyo ama bende hic bi degsiiklik yok sizde nasil oldu acaba bana yaramadimi
Benimde adetlerimde cok ağrım olur ağladıgım zamanları bile bilirim yani ama kürden sonra adet görmediğim icin agrıya bi etkisi olurmu bilmiyorum. Oluyosa içerim yani bndebende kist flana yok.ama adet sancsi var ck agrili geciyo yani o gun muhakkak yatarim kalkmam agridan.bakalim bu ay adetim nasi olcak insallah ona bari faydasi olurda bosuna icmis olmam
insallah bende vu aydan itibaren 9ay boyunca gormem ...bugun kürümün son günü :$...Benimde adetlerimde cok ağrım olur ağladıgım zamanları bile bilirim yani ama kürden sonra adet görmediğim icin agrıya bi etkisi olurmu bilmiyorum. Oluyosa içerim yani bnde
Ay insaAllah canım insaAllah Rabbim hayırla saglıkla versininsallah bende vu aydan itibaren 9ay boyunca gormem ...bugun kürümün son günü :$...
2 hafta içip bırakacaksın daha sonraki ay 1 hafta içeceksin çok içersen miden de sorun çıkabilir. Bende de faydası olmamış gibi olmuştu hiçbir değişiklik olmamıştı, ama 3 ay sonra hamile kaldımiki haftadir sogan suyu iciyorum hic bi degsiiklik hissetmedim. kimi akinitim cogaldi diyo kimi parcalar dokuldu diyo ama bende hic bi degsiiklik yok sizde nasil oldu acaba bana yaramadimi
daha sonraki ay adetimden bi hafta oncemi baslicam?2 hafta içip bırakacaksın daha sonraki ay 1 hafta içeceksin çok içersen miden de sorun çıkabilir. Bende de faydası olmamış gibi olmuştu hiçbir değişiklik olmamıştı, ama 3 ay sonra hamile kaldım
Adetinden 1 hafta sonradaha sonraki ay adetimden bi hafta oncemi baslicam?
Rica ederim canımok cnm tskler...
Ben adet bitiminde kullandım ama bilemiyorum nasıl kullanıyorsanız o şekilde devam edin eninde sonunda faydası olacaktırdaha sonraki ay adetimden bi hafta oncemi baslicam?
ay kafam karistinsimdi :) dun sogan kurum bitti 15 gun ictim. haftaya caesamba adet gunum.bu adette baslamicam bidahaki adetten sonrami baslicam ?Ben adet bitiminde kullandım ama bilemiyorum nasıl kullanıyorsanız o şekilde devam edin eninde sonunda faydası olacaktır
Canım bu adetin bitiminde kullanmaya baslıcaksın yine.ay kafam karistinsimdi :) dun sogan kurum bitti 15 gun ictim. haftaya caesamba adet gunum.bu adette baslamicam bidahaki adetten sonrami baslicam ?
tmm cnm tsk ederim cnm anldm simdi\:)Canım bu adetin bitiminde kullanmaya baslıcaksın yine.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?