• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2 hafta Sogan Kürü iciyorum hic bi degisiklik yok

iki haftadir sogan suyu iciyorum hic bi degsiiklik hissetmedim. kimi akinitim cogaldi diyo kimi parcalar dokuldu diyo ama bende hic bi degsiiklik yok sizde nasil oldu acaba bana yaramadimi

soğan kürünü bnde yatım 15 gün boyunca. o zaman bildgm kadarıyla kit iltihap filan bi rahatszlığm yoktu hamile kalmamı kolaylastırsın diye yapmıştım yaptğm ay bi değişiklik olmadı akıntı filan gelmedi yapanlar akıntı filan gelio demişlerdi bnde olmadı bnde bu durumu bi rahatsızlığımın olmayışına bağladım adet günlerim normalde baya sancılı geçer soğan kürünü yaptığm ay hiç ağrım olmadı adetimi kolaylastırdı baska bi farkını göremedim sende kist iltihap filan var mı ? adetlerin ağrılı geçiyo mu ?

bende kist flana yok.ama adet sancsi var ck agrili geciyo yani o gun muhakkak yatarim kalkmam agridan.bakalim bu ay adetim nasi olcak insallah ona bari faydasi olurda bosuna icmis olmam :-)

bende kist flana yok.ama adet sancsi var ck agrili geciyo yani o gun muhakkak yatarim kalkmam agridan.bakalim bu ay adetim nasi olcak insallah ona bari faydasi olurda bosuna icmis olmam :-)
Benimde adetlerimde cok ağrım olur ağladıgım zamanları bile bilirim yani ama kürden sonra adet görmediğim icin agrıya bi etkisi olurmu bilmiyorum. Oluyosa içerim yani bnde:-)

iki haftadir sogan suyu iciyorum hic bi degsiiklik hissetmedim. kimi akinitim cogaldi diyo kimi parcalar dokuldu diyo ama bende hic bi degsiiklik yok sizde nasil oldu acaba bana yaramadimi
2 hafta içip bırakacaksın daha sonraki ay 1 hafta içeceksin çok içersen miden de sorun çıkabilir. Bende de faydası olmamış gibi olmuştu hiçbir değişiklik olmamıştı, ama 3 ay sonra hamile kaldım

Back