2 hafta Sogan Kürü iciyorum hic bi degisiklik yok

asivemavi1989

Kün fe yekün
Kayıtlı Üye
10 Eylül 2014
155
67
38
35
iki haftadir sogan suyu iciyorum hic bi degsiiklik hissetmedim. kimi akinitim cogaldi diyo kimi parcalar dokuldu diyo ama bende hic bi degsiiklik yok sizde nasil oldu acaba bana yaramadimi

bende soğan suyu yapmaya başladım 2 gündür içiyorum bağırsaklarımı çalıştırmaya başladı daha öncede yapıp içmiştim kistlerim yok olmuştu

ay ne guzel canim darisi tum anne olmayak isteyenlere....heycanlandirdin beni
Amin amin Rabbim kimsenin kucagını bos bırakmasın. Yalnız sogan kürünün yanında esimede keciboynuzu kürü uyguladım 30 gün sabah ac karnına tatlım bilgin olsun. Sperm sayısını ve kalitesini artırıyor.

keciboynuzu kjru nasil uygulaniyor?
İbrahim Saraçoğlu Keçi Boynuzu Kürü Nasıl Yapılır, Hazırlanır? Kaynamakta olan yaklaşık yarım litre suya 6-7 adet keçiboynuzunu küçük küçük kırarak atınız. Ağzı kapalı olarak hafif ateşte 3 dakika kaynatınız. Kaynama süresi tamamlandıktan sonra ocağın altını kapatınız ve 20 dakika dinlendiriniz. Dinlenme süresi tamamlandıktan sonra kaşıkla keçiboynuzu parçalarını çıkartınız. Soğuduktan sonra yarısını sabah aç karna, diğer yarısınıda akşam yatağa giderken içiniz. Bu uygulamaya bir hafta boyunca hergün devam ediniz. Birinci haftadan sonra 3 ay boyunca hergün akşam yatağa giderken bir su bardağı içiniz. Daha sonraki aylarda zaman zaman uygulayınız.

tsk ederim canim ben almanyadyim bi bakim burda bulabilirmiyim keciboynuzu:$

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…