- 10 Eylül 2014
- 155
- 67
- 38
- 35
- Konu Sahibi asivemavi1989
iki haftadir sogan suyu iciyorum hic bi degsiiklik hissetmedim. kimi akinitim cogaldi diyo kimi parcalar dokuldu diyo ama bende hic bi degsiiklik yok sizde nasil oldu acaba bana yaramadimi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Daha fazla içme canim zarari olur
akintin falan varmi acaba biraz ozel oldu kusura bakmabende soğan suyu yapmaya başladım 2 gündür içiyorum bağırsaklarımı çalıştırmaya başladı daha öncede yapıp içmiştim kistlerim yok olmuştu
şuanda akıntım yok ama oluyor ilerleyen zamnalarda 1 hafta sonra başlar yani doktor bile şaırmıştı tertemiz olmuş için demişti :Sakintin falan varmi acaba biraz ozel oldu kusura bakma
Bende de öyle dedikleri akıntı filan olmadı ama o ay hamile kaldım.iki haftadir sogan suyu iciyorum hic bi degsiiklik hissetmedim. kimi akinitim cogaldi diyo kimi parcalar dokuldu diyo ama bende hic bi degsiiklik yok sizde nasil oldu acaba bana yaramadimi
ay ne guzel canim darisi tum anne olmayak isteyenlere....heycanlandirdin beniBende de öyle dedikleri akıntı filan olmadı ama o ay hamile kaldım.
Amin amin Rabbim kimsenin kucagını bos bırakmasın. Yalnız sogan kürünün yanında esimede keciboynuzu kürü uyguladım 30 gün sabah ac karnına tatlım bilgin olsun. Sperm sayısını ve kalitesini artırıyor.ay ne guzel canim darisi tum anne olmayak isteyenlere....heycanlandirdin beni
keciboynuzu kjru nasil uygulaniyor?Amin amin Rabbim kimsenin kucagını bos bırakmasın. Yalnız sogan kürünün yanında esimede keciboynuzu kürü uyguladım 30 gün sabah ac karnına tatlım bilgin olsun. Sperm sayısını ve kalitesini artırıyor.
İbrahim Saraçoğlu Keçi Boynuzu Kürü Nasıl Yapılır, Hazırlanır? Kaynamakta olan yaklaşık yarım litre suya 6-7 adet keçiboynuzunu küçük küçük kırarak atınız. Ağzı kapalı olarak hafif ateşte 3 dakika kaynatınız. Kaynama süresi tamamlandıktan sonra ocağın altını kapatınız ve 20 dakika dinlendiriniz. Dinlenme süresi tamamlandıktan sonra kaşıkla keçiboynuzu parçalarını çıkartınız. Soğuduktan sonra yarısını sabah aç karna, diğer yarısınıda akşam yatağa giderken içiniz. Bu uygulamaya bir hafta boyunca hergün devam ediniz. Birinci haftadan sonra 3 ay boyunca hergün akşam yatağa giderken bir su bardağı içiniz. Daha sonraki aylarda zaman zaman uygulayınız.keciboynuzu kjru nasil uygulaniyor?
ama ben esime sadece sabahları içirebildim oda zorlakeciboynuzu kjru nasil uygulaniyor?
kokuyor canım ama alısıyosun bi süre sonraArkadaşlar konuyla pek alakalı değil ama soğan suyu Kokuyormu?
İbrahim Saraçoğlu Keçi Boynuzu Kürü Nasıl Yapılır, Hazırlanır? Kaynamakta olan yaklaşık yarım litre suya 6-7 adet keçiboynuzunu küçük küçük kırarak atınız. Ağzı kapalı olarak hafif ateşte 3 dakika kaynatınız. Kaynama süresi tamamlandıktan sonra ocağın altını kapatınız ve 20 dakika dinlendiriniz. Dinlenme süresi tamamlandıktan sonra kaşıkla keçiboynuzu parçalarını çıkartınız. Soğuduktan sonra yarısını sabah aç karna, diğer yarısınıda akşam yatağa giderken içiniz. Bu uygulamaya bir hafta boyunca hergün devam ediniz. Birinci haftadan sonra 3 ay boyunca hergün akşam yatağa giderken bir su bardağı içiniz. Daha sonraki aylarda zaman zaman uygulayınız.