Evlimisiniz?Memeleriniz küçük diye niye kadınlık gururunuz kırılıyo? Yapmayın Allah aşkına.
Evet memelerim de minicik 80aEvlimisiniz?
O zaman anlayabilirsiniz kocanız sizi balayınızdan beri tercih etmese arada sırada sırf sus payı diye ilgilense bişeyleri bahane edip dursa neden böyle olduğunu anlayamıyoken evliliğiniz ilk yılını sürekli kocanızın ilgisini çekmeye çalışarak geçirseniz bütün bu çabanıza karşılık alamayıp sonrada kocanızın sizde eksik olan birşeyi arzuladığını ve bunuda başka yollarla karşıladığını öğrenseniz. Kırılmaz mısınız?Evet memelerim de minicik 80a
Kırılmam. O kocaya tekmeyi basarım. Kocanız top model filan gibi mi? Penis boyutu muazzam mı? Baklavalar sıra sıra mı?O zaman anlayabilirsiniz kocanız sizi balayınızdan beri tercih etmese arada sırada sırf sus payı diye ilgilense bişeyleri bahane edip dursa neden böyle olduğunu anlayamıyoken evliliğiniz ilk yılını sürekli kocanızın ilgisini çekmeye çalışarak geçirseniz bütün bu çabanıza karşılık alamayıp sonrada kocanızın sizde eksik olan birşeyi arzuladığını ve bunuda başka yollarla karşıladığını öğrenseniz. Kırılmaz mısınız?
Top değil eminim mükemmelde değil hatta şöyle söyliyim yanyana geldiğimizde bu kız bu adama nasıl bakmış falan dersiniz çevremden biliyorum. zaten tekmeyi basmaya çalıştım yapmadım değil ama bazı ailevi nedenler dolayı şuan için ayrılamıyorum ama bizim evliliğimiz sonu o veya bu şekilde zaten biticek. Ben zaten göğüslerimi kocam için büyütmüyorum asla kendim için büyütüyorum o kadar özgüvenimi yerle bir ettiki tekrar karşısında dimdik durup istemediğine dönde bi bak demek istiyorumKırılmam. O kocaya tekmeyi basarım. Kocanız top model filan gibi mi? Penis boyutu muazzam mı? Baklavalar sıra sıra mı?
Ayrıca bi evliliği bitirmekte öyle ha diyince olmuyo siz eş konusunda şanslı olanlardansınız demekki umarım hiç anlamazsınız eşiniz tarafından gururunuz kırılmasının ne demek olduğunu.Kırılmam. O kocaya tekmeyi basarım. Kocanız top model filan gibi mi? Penis boyutu muazzam mı? Baklavalar sıra sıra mı?
Sövesim geldi kocanıza. Ama onun istediği gibi olmaya çalışmak bu. Her ne kadar kaybettiğine dön bak demek istiyorum deseniz de. Sağlıklı olan gerçekten kendinizi sevmeniz. Profesyonel destek filan alsanız çok iyi olur aslında.Top değil eminim mükemmelde değil hatta şöyle söyliyim yanyana geldiğimizde bu kız bu adama nasıl bakmış falan dersiniz çevremden biliyorum. zaten tekmeyi basmaya çalıştım yapmadım değil ama bazı ailevi nedenler dolayı şuan için ayrılamıyorum ama bizim evliliğimiz sonu o veya bu şekilde zaten biticek. Ben zaten göğüslerimi kocam için büyütmüyorum asla kendim için büyütüyorum o kadar özgüvenimi yerle bir ettiki tekrar karşısında dimdik durup istemediğine dönde bi bak demek istiyorum
Bence dene kesinlikle zaten göğüslerimi büyümesine bu kadar çabuk etki edenin keten tohumu ve havuç olduğunu düşünüyorumDenemediğim bir keten tohumu kaldı sanırım. Onuda denesemmi acaba
Dünya hali simdiye kadar bir arıza çıkarmadı sağolsun. Umarım siz de kurtulur kendi bedeninizle mutlu olursunuz.Ayrıca bi evliliği bitirmekte öyle ha diyince olmuyo siz eş konusunda şanslı olanlardansınız demekki umarım hiç anlamazsınız eşiniz tarafından gururunuz kırılmasının ne demek olduğunu.
Yok 1 hafta kadar yemiştim sanki öyle hatırlıyorum :) annemde var ondan alayım yiyeyim bakayım bende emzirsim içleri boşaldı çık kötü oldular yaBence dene kesinlikle zaten göğüslerimi büyümesine bu kadar çabuk etki edenin keten tohumu ve havuç olduğunu düşünüyorum
zaten Alıyorum sayılır kuzenim psikolog genede saolun düşünceleriniz için ben zaten mutluyum kocamsız ve birazcık ele gelen göğüslerle daha da mutlu olucamSövesim geldi kocanıza. Ama onun istediği gibi olmaya çalışmak bu. Her ne kadar kaybettiğine dön bak demek istiyorum deseniz de. Sağlıklı olan gerçekten kendinizi sevmeniz. Profesyonel destek filan alsanız çok iyi olur aslında.
Ama tek başına ne kadar etkili olur bilmiyorum bence tek başına kullanmaYok 1 hafta kadar yemiştim sanki öyle hatırlıyorum :) annemde var ondan alayım yiyeyim bakayım bende emzirsim içleri boşaldı çık kötü oldular ya
70B'den selamEvet memelerim de minicik 80a
B iyidir A 80 de olsa fena. Kapladığı alan geniş ama hiç çıkıntı yok.70B'den selam