2 Günlük Mutfağım :)

valla alttaki mesajı görmedimmm...dedimki yuhh yaniii ökküzz delikafaduldeninsan beğenmesede öle sölermi:mymeka::1rolleyes::roflol::roflol::roflol:

yüreğim hop dediii tükürem ağzına emii....ohh rahatladım behhhh:delphin:

:roflol::roflol:valla bu delü karu söylerkaydirigubbakcemile
öptük seni deli gelinŞeniz

sağolun canlarımm.a.s.

askito allah senin ne etmesin emii :dilcikar:
tekno ilen ebtunaya katılıyomm :roflol:

sağolun canlarımm.a.s.

askito allah senin ne etmesin emii :dilcikar:
tekno ilen ebtunaya katılıyomm :roflol:

bende size katılıyor ve katıla katıla gülüyorummmdelikafaduldensositososito:1rolleyes::roflol::roflol::roflol:

mutfağın çok güzel olmuş cnm ama duvar taşını başka bi renk tercih etseydin çok daha hoş olurdu.renkli bişi olsaydı canlı olurdu.taşlar kendini pa.s.ek göstermemiş lüften bna kızma.onun dışında dolapların süper

iyi ve mutlu günler de kullan arkadaş çok güzel olmuş

çok güzel olmuş darısı başıma :)

sağolcanım allah sanada en kısa zamanda nasip etsin inşallah. a.s.

mutfağın çok güzel olmuş cnm ama duvar taşını başka bi renk tercih etseydin çok daha hoş olurdu.renkli bişi olsaydı canlı olurdu.taşlar kendini pa.s.ek göstermemiş lüften bna kızma.onun dışında dolapların süper

sağol canımm. yookk niye kızayımm aydınlık ve ferah bir görüntü istediğim için açık renk seçtim mutfak küçük çünkü brde 2 tür fayans var aynı tonlarda seçmeye çalıştım.şakkıdı yerimseniben

iyi ve mutlu günler de kullan arkadaş çok güzel olmuş

çok teşekkür ederim canım. a.s.

mutfak dolabın süper tam istediğim gibi.benimki mütahit işi olduğu için çok hevesim var böle dolaplara

elvancım çok güzel canımm ..yerleştıkten sonrda tum fotoları beklıyoruz canımmm..ellerine sağlık allah ağız tadıyla oturmak nasıp etsınnnn..

canımmmm ne güzel olmuşşş ohhh tertemiz ferha ferah...
bu güzel mutfakta hep lezzetli yemekler yapıp oğluşların eşin ve sevdiklerinle mesut mutlu bir şekilde yersiniz inşallah...
bende tüm evini yerleşmiş bir şekilde beklemedetim tatlımm..

ne güzeeel kendi mutfağınız, kendiniz tasarlayıp yaptırmışsınız.
çok güzel görünüyor.

Güle güle kullan.
Dolabın rengi güzelmiş canım.
Mutfak dediğin insanın içini açacak demi ama yaa.
Evi diz mutfa yerleştir bidaha ekle resim tamam mı canım.
Ağız tadıyla oturun bu arada yeni yuvanızda.

Back
X