2 Günlük Mutfağım :)

enan

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
3 Aralık 2006
1.091
7
158
Ben yine dayanadım yavv taşınıp yerleşmeyi bekleyemedim :utangac:koyuverdim resimleri.delikafadulden MUtfak dolapları 2 gün önce takıldıı.:dance: Bugünde yerlerin laminatı yapılıyorr. :dance:
cumartesi taşınıcam allahın izniyle evi toparlıyorum şimdidee.

Banyomu daha önce koymuştumm bitmemiş banyom ve mutfak fayanlarım başlığındaa. http://www.kadinlarkulubu.com/evim-guzel-evim/265011-buda-bitmemis-banyom-mutfak-fayanslarim.html

resim019r.jpg

resim033kaw.jpg

resim036h.jpg

resim037g.jpg

resim042x.jpg

resim0002.jpg

Buda dış kapım dışarıdan koyu renk içeriden beyaz oda kapılarının modelinden.
Nasıl olduğunu soran bir arkadaş vardı onun için ekkledim.

resim003bvm.jpg

Buda oda kapımm.:teytey:

Son düzenleme:
canım mutfağın güzel olmuş ferah renk tercih etmişsin...bitmiş halini de eklersen memnun olurum :))) iyi günlerde kullanman dileğiyle..

süpper canımm allah ağız tadıyla oturmak nasip etsin hele öşe gelmişyaa lavobodan sonraa çok hoşuma gitti....mujksss...evi yerleştir hepsini bekliyomm:))

bu arada ben banyoyu görmedim banane bananeeeşakkıdı

enan güzel olmuş tatlım.
güle güle otur. hele bi taşında yerleşince tüm evin resimlerinide bekliorum.

çooook teşekkür ediyorum arkadaşlar.a.s.
dolapların tasarımını da ben yaptımm yanee.:jeyyar::1rolleyes:
allah olmayanlara da çok çok daha güzellerini versinn inşallahh.:Saruboceq:
bütçemiz yettiğince bişeyler yapmaya çalıştık işte bizde. :utangac:

enan yerleş mutlaka kahve içmeye gelicem:sm_cool::roflol:sırnaşık şey
çok beğendim evini,gülr güle otur canıma.s.
bitmiş halini de mutlaka ekle,yerleşmeden gördük bi de yerleşince bakalım nasıl olacak beğenecek miyiz?yerimseniben

güle güle otur güzel ve kullanışlı mutfağın akçaağaç sanırım kapakların kullananlar çok memnun diye biliyorum iyi seçim sositososito

mutfağın dolapların çok hoş olmuş canım çok ferah duruyor mutfağın güzel günlerde güle güle kullanın

enan yerleş mutlaka kahve içmeye gelicem:sm_cool::roflol:sırnaşık şey
çok beğendim evini,gülr güle otur canıma.s.
bitmiş halini de mutlaka ekle,yerleşmeden gördük bi de yerleşince bakalım nasıl olacak beğenecek miyiz?yerimseniben

çok sağol ebtunaa.s.
gel şekerim gell göl manzarama karşı içeriz kayfelerimizii.sengözlerimebaksanab
bilmem bakalım beğenecekmisinizz öyle pek fazla aksesuarım süsüm felan yokk. :1rolleyes:

mutfagin rengi cok hos gercekten cok sade gule gule oturun

çok teşekkürlera.s.

güle güle otur güzel ve kullanışlı mutfağın akçaağaç sanırım kapakların kullananlar çok memnun diye biliyorum iyi seçim sositososito

teşekkürler canımm. evet akçaağaç rengi. hep açık renkmutfak istemiştim daha temiz ve ferah duruyo açıkrenk zaten çok küçük mutfak en iyi bu renk giderdi.sengözlerimebaksanab

Güle güle otur tatlım mutluluğun hiç bitmesin

çok sağol canım aynı dileklerde bulunuyorum. a.s.

mutfağın dolapların çok hoş olmuş canım çok ferah duruyor mutfağın güzel günlerde güle güle kullanın

çok teşekkürler tivitii a.s.

enancim cok guzel olmus arkadasim ellerine saglik
agiz tadiyla oturun insallaaahhhh

:roflol: saka lemmm güle güle kullan gayett zariff canimm..
benim tasinacagindan haberim yoktu bakk..
güle güle agiz tadiyla otur bebisim.. evinin resimlerini sabirsizlikla bekliyorum
öptümm

hayatimda gördügüm en berbat mutfak dolaplari

valla alttaki mesajı görmedimmm...dedimki yuhh yaniii ökküzz delikafaduldeninsan beğenmesede öle sölermi:mymeka::1rolleyes::roflol::roflol::roflol:

yüreğim hop dediii tükürem ağzına emii....ohh rahatladım behhhh:delphin:

keske benim deboyle dolaplarim olsa
Allah agiz tadiyla oturmayi kullanmayi nasip etsin insallah canim benim optum mujukkkkkkkkk!!!!!!!!

Back
X