2 gundur bebegimin hareketlerini hissetmiyorum:(( lutfen yardim...

isiz_ada

Üye
Kayıtlı Üye
29 Eylül 2013
5
0
6
34
İzmir
20 haftalik hamileyim. 17. Haftadan beri bebegin hareketlerini hissediyordum. 20. Haftada daha net hissedilmeye basladi hareketleri. Ayrintili ultrasonumuzda hicbir sorun yoktu. Ama dunden beri hissedemiyorum. Normalde cikolata yiyince yada karnimin ustune yatinca tekmelemeye baslar. Ama iki gundur ne yaptiysam hissedemiyorum. Ilk gebeligim oldugu icin cok endiseliyim. Deneyimli arkadaslar beni bilgilendirirse sevinirim.

O karin ile karninin ustune mi yatiyodun ben mi yanlis anladim.tatli biseyler ye ve sol tarafina yat sessiz sakin bir ortamda.1 saat icinde sana tepki verebilir.

bazen bebeklerin yüzü bizim sırt bölgemize doğru dönük olabiliyormuş o zaman hareketlerini hissetmiyormuşuz yüreğini ferah tut birşey olmamıştır. çok telaş ediyorsan git doktora bi bakın yüreğini ferah tut

canım bence hemen doktora git benim arkadaşımında böyle olmuştu suyu bitmiş meğer hastahanede sıvı takviyesi yapıldı bebek hareketleri başladı

canım bence hemen doktora git benim arkadaşımında böyle olmuştu suyu bitmiş meğer hastahanede sıvı takviyesi yapıldı bebek hareketleri başladı

aynısını aynı haftada hem de ben de yaşadım ve okulumun hemen yanındaki sağlık ocağına gidip doplerle kalp atımını dinledim çok şükür sıkıntı yoktu hemşire hnm stresli ve yorgunsanız ondsandır demişti

Çalışıyorsanız ya da bütün gün yoğunsanız hissetmeyebilirsiniz. Bi de bu haftalarda hareketler çok düzenli olmaz. Ama 24 saat geçip de dinlenmenize rağman hiç hissetmezseniz sağlık ocağına gidin

bende de iki gün önce aynı şeyler oldu stres olma tatlı bişeyle ye ve uzan sakin ol hareket edecektir inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…