2 gündür akşam yemeğini azalttım sonuç süper

sevdemm

ALLAHIMDAN HAYIRLISI
Kayıtlı Üye
5 Mart 2009
2.333
31
158
İstanbul
Arkadaşlar fazla kilolar bir çoğumuzun sorunu bende yakında evlenecek bi bayan olarak fazla kilolarımdan kurtulmak istiyorum. Tabi ne aç kalarak nede katı diyetler uygulayarak. Sadece 2 gündür akşam yemeğini normalde yediğim miktardan daha hafif geçiştiriyorum inanılmaz rahatlık oldu ve belimin inceldiğini hissediyorum bunu sürekli uygulayarak kesinlikle kilo verileceğini düşünüyorum. Demekki akşam yediklerimizin kilo almamızda veya vermemizde çok etkisi varmış bunu hep duyuyordum ama hiç denememiştim ama bundan sonra sadece akşamları hafif geçiştirmeye karar verdim eğer benim gibi kilo vermek isteyenler varsa işe akşam yemeğini azaltmakla başlayın kesinlikle faydasını görüceksiniz. Bunu hep birlikte uygulayalım ve burdan gelişmeleri paylaşalım ne dersiniz bayanlar?? Hergün akşam yediğimiz şeyleri ölçüleriyle paylaşalım ve verdiğimiz kiloları :66: :66: :9:

Son düzenleme:
Canım merhaba. Ben bu yöntemle 15 kg verdim. Akşam altıdan sonra hiçbirşey yemedim. O saate kadarsa yemeklerimi abartmadan normal bir şekilde yedim. Güzelce kahvaltımı yaptım. Çok güzel bir yöntem.

Canım merhaba. Ben bu yöntemle 15 kg verdim. Akşam altıdan sonra hiçbirşey yemedim. O saate kadarsa yemeklerimi abartmadan normal bir şekilde yedim. Güzelce kahvaltımı yaptım. Çok güzel bir yöntem.

merhaba canım evet gerçekten çok etkili demekki en çok alınan kilolar akşam yemeğinde yediklerimizden alınıyormuş..

Son düzenleme:

peki 6 dan sonra meyve gibi bişeyler yemedin mi canım ??

birde aksamlari yesilcay icine birkac damla limon.. sabah tartilinca sonuc süper oluyor

evet yeşilçayla destekleyebiliriz yada eğer geç saatte midemiz kazınırsa bi tane meyve veya bu sindirim sistemini düzenleyici yoğurtlar var onlarda iyi oluyor hem mideyi yatıştırıyor hemde bağırsakları çalıştırıyor. Ben 2 gündür böyle faydasını görünce baya şevklendim kızlar bundan böyle akşam yemeğini az tüketicem yani tam doymadan kalkıcam veya sadece salatayla geçiştiricem inşallah güzel sonuçlar alırız sizlerdende bekliyorumm hadiyinn hep beraberrr :62:

valla süpersin cnm ya , bende bu akşamdan sonra akşamları yemek yemicem , son zamanlarda iyice abartıp fena kilo aldım :((
çok acıkırsam meyve veya salatalık yerim sadece .
ben kendimde denedim ne zaman ki akşamları yemek yiyorum kilo alıyorum yaa :50::50:

valla süpersin cnm ya , bende bu akşamdan sonra akşamları yemek yemicem , son zamanlarda iyice abartıp fena kilo aldım :((
çok acıkırsam meyve veya salatalık yerim sadece .
ben kendimde denedim ne zaman ki akşamları yemek yiyorum kilo alıyorum yaa :50::50:

aynen canım bundan böyle akşamları mideye yüklenmek yok yesekte çok az yiyeceğiz salata falan olabilir tabii :1:

kızlar zaten az yiyerek çok iyi kilo veriliyor ama asıl sorun o masadan kalkabilmek:D

Biraz irademize sahip olursak kalkarız şekerler neden olmasın mesela canınızın çok istediği bişey varsada gündüzleri yiyin maksat akşam yemeğini hafif geçirmek bu şekildede gitsin kilolar inşallah tabii :74:

bu şekilde hiç denememiştim iyi oldu öğrendiğim , bunu da yapim bari , haydin kızlar verelim şu fazla kiloları :3:

evet canım hep beraber birbirimizi şevke getirelim öyle değil mii inanın 2 gündür akşamları deniyorum midem rahatladı resmen yani bir hafta 10 güne kadar çok daha iyi olacağına eminim yeterki biz bozmayalım

peki 6 dan sonra meyve gibi bişeyler yemedin mi canım ??

Bazen yediğim oldu. Ama onu da en geç 9 gibi yedim. Ayrıca bol su içtim acıktıkça. Tuvalete çok çıkıyorsun rahatsız edici ama tokluk hissi veriyor. Kısa vadede kilo vermek gibi bir derdi olmayanlar için son derece sağlıklı bir yöntem. Benim daha sonra kilo vermem durdu. Vücut alıştı tabi. Bir süre ara verdim yedim içtim. ( 1 ay kadar) sonra tekrar başladım ama gündüzleri de kıstım. Böylece gayet güzel kilo verdim.

ya canım tebrikler bu kiloyu ne kadar sürede verdin ve gündüz genel olarak nasıl beslendin biraz anlatır mısın

bende diyete bşaşladım arkadaşlarrr akşamları çok fazla yemıcem malum kurban geldıııı.spora başlıcem bayramdan sonra 10 kılo bvermem laızm

ya canım tebrikler bu kiloyu ne kadar sürede verdin ve gündüz genel olarak nasıl beslendin biraz anlatır mısın

Canım ben 2009 ağustos ayında doğum yaptım. 102 kilo ile hastaneden çıktım. İlk hafta 97 ye düştüm. Sonra 7-8 ay bu kiloda sabit kaldım. Kızım emmeyi bırakınca başladım diyete. Dediğim gibi sabah güzelce kahvaltımı yaptım. 2-3 dilim ekmeğimi, peynirimi, omletimi, domates salatalığımı, abartmamak koşulu ile reçelimi yedim. Son derece doyduğum için öğlen 2 ye kadar hiçbirşey yemiyordum. Ama bol su içtim. Öğlenleri de ekmeksiz evde ne yemek varsa yedim. Pilav makarna bile yedim ama abartmadan. Sebze yemeklerini bakla gilleri birer tabak yedim. En son öğünümü ise 17.30- 18 saatleri arası yaptım, bol yoğurt artı sebze ya da bol salata köfte gibi şeyler. Bu öğünde hiç ekmek ve karbonhidrat almamaya çalıştım. Sonra da yatıncaya kadar hiçbirşey yemedim. Böylelikle Nisan ayından Ağustos ayına kadar 81 kiloya düştüm. Bu kiloda epey bir sabit kaldım. Bu dönemde yedim. Zaten Ramazan da gelmişti. Ramazan' ın sonunda tekrar başladım. Ekim ayına kadar 77 kilo oldum. Bir aydı falan da 70-79 kilo aralığındakiler grubunda arkadaşlarla diyet yapıyoruz. Şu anda 74.3 kiloyum. Hedefim şimdilik 60' lı kilolara düşmek. Benim acelem yok. Rahat rahat veriyorum. Mesela bu hafta 700 gr gitmiş. Geçen hafta 500 gr gitmiş. Bayramda veremem herhalde. Almazsam yeter. İşte böyle. Bence kısa vadede stres yaparak olmuyor. Veremeyince insan üzülüyor ve bozuyor diyeti. hedeflar küçük olunca ulaşmak daha kolay oluyor ve insanın morali düzgün oluyor. Umarım siz de başarırsınız canım.

Canım ben 2009 ağustos ayında doğum yaptım. 102 kilo ile hastaneden çıktım. İlk hafta 97 ye düştüm. Sonra 7-8 ay bu kiloda sabit kaldım. Kızım emmeyi bırakınca başladım diyete. Dediğim gibi sabah güzelce kahvaltımı yaptım. 2-3 dilim ekmeğimi, peynirimi, omletimi, domates salatalığımı, abartmamak koşulu ile reçelimi yedim. Son derece doyduğum için öğlen 2 ye kadar hiçbirşey yemiyordum. Ama bol su içtim. Öğlenleri de ekmeksiz evde ne yemek varsa yedim. Pilav makarna bile yedim ama abartmadan. Sebze yemeklerini bakla gilleri birer tabak yedim. En son öğünümü ise 17.30- 18 saatleri arası yaptım, bol yoğurt artı sebze ya da bol salata köfte gibi şeyler. Bu öğünde hiç ekmek ve karbonhidrat almamaya çalıştım. Sonra da yatıncaya kadar hiçbirşey yemedim. Böylelikle Nisan ayından Ağustos ayına kadar 81 kiloya düştüm. Bu kiloda epey bir sabit kaldım. Bu dönemde yedim. Zaten Ramazan da gelmişti. Ramazan' ın sonunda tekrar başladım. Ekim ayına kadar 77 kilo oldum. Bir aydı falan da 70-79 kilo aralığındakiler grubunda arkadaşlarla diyet yapıyoruz. Şu anda 74.3 kiloyum. Hedefim şimdilik 60' lı kilolara düşmek. Benim acelem yok. Rahat rahat veriyorum. Mesela bu hafta 700 gr gitmiş. Geçen hafta 500 gr gitmiş. Bayramda veremem herhalde. Almazsam yeter. İşte böyle. Bence kısa vadede stres yaparak olmuyor. Veremeyince insan üzülüyor ve bozuyor diyeti. hedeflar küçük olunca ulaşmak daha kolay oluyor ve insanın morali düzgün oluyor. Umarım siz de başarırsınız canım.

gerçekten tebrik ederim cnm seni :))
hadi sen hamilelik ve doğum yüzünden aldın kiloları bana noluyo :)) sadece pisboğazlık işte :) helede kış geldi ya maşallah iştahta bir artışş nolduysa anlamadım :)
mesela ilk dün akşamdan itibaren akşam yemeği yemedim sabah nasıl hafif kalktım anlatamam , meğer akşamları çok yiyerek kendimize kötülük ediyoruz tüm gece ..
bu kez kararlıyım zaten öyle çok kilom yok 5-6 kilo versem iyi olacak :61:

bende bi kac gundur dikkat ediyorum 5 kilom var vermem gereken
her aksam buraya yazsam iyi olacak guzel bi topic olmus
ben sadece kahvaltida ekmek yerim diger ogunler ne yemek olursa olsun yaninda ekmek yemem aksamlarida sadece bir porsiyon corba yada sebze yogurt yesem veririm galiba:(

Back
X