2 Günde Cild bakımı ile nasıl venüs kadar güzel olurum?

2 günde nasıl venüs kadar güzel olurum?

• Doğal maskeler

OY: 3 37,5%
  • Hazır satın alınan maskeler

OY: 5 62,5%

• Ankete Katılan
    8

MeryemSelin

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Ocak 2017
7
2
22
Arkadaşlar.
Bize sadece 1 hafta önce menzuniyet için yıllık çekimlerinin gününü söylediler. Tabi ben de bunu öğrenir öğrenmez cildime ve saçlarıma daha iyi bakmaya başladım. Bir takım maskeler yaptım. Zaten yüzümde fazla bir şey yoktu. Saclarimla ilgili da bir sorunum yoktu. Şu an yıllık çekimlerine 2 gün kaldı. Fakat yüzümde bir sivilce oluşuyor. Benim ise fotoğrafta bir venüs gibi güzel olmam gerek!!

Kim yıllığında çirkin olmak ister ki!!

Ben istemem.
Bana onerebileceginiz (daha önceden denenmiş) olan temizleme, pileng ya da maske tariflerinizden önerebilir misiniz?

2gün de cilt bakımı ile nasıl venüs kadar güzel olurum?

Ayrıca bi sivilce için fazla panik.
İnternetten bak bir sürü video var.
Hadi geçmedi diyelim, photoshopla silerler zaten.

yaş kaç ablacım? lise mezuniyetinden bahsediyorsun herhalde dimi? al bir kapatıcı fotodan önce sür öyle git. çok takılma yaa alt tarafı bir fotoğraf

lisede yıllık çekiminden bir gün önce burnumda kocaman br sivilce çıkmıştı
ama tek bir fotoda bile görünmüyor photoshop sağolsun:)
ne ağlayıp canımı sıkmıştım hey gidi günler:)

lisede yıllık çekiminden bir gün önce burnumda kocaman br sivilce çıkmıştı
ama tek bir fotoda bile görünmüyor photoshop sağolsun:)
ne ağlayıp canımı sıkmıştım hey gidi günler:)

lisede dış görünüşe zerre önem vermezdim ne ben ne arkadaşlarım, ama bir gün tam dudağımın üstünde sapsarı kocaman bir sivilce çıkmış, okula gidene kadar farketmemiştim. okulda bir gördüm, şok sivilce sıkılmaz diye öyle tembihlenmişim elimi süremiyorum. çok bakımlı bir öğretmenimiz vardı, yanına gittim "hocam sivilce çıkmış " diye ağlamaya başladım kadın 10 dakika moral verdi bana, nasıl iz bırakmadan sıkılacağını falan tarif etti heyyy gidi günler

lisede mezuniyet albumümüz bile yoktu bizim gerçi ünide de yapamadık. gidip kepli cübbeli resim çekildik o kadar işte

Ay ben çok kafama takardım. Hiç unutmuyorum hattta erkek arkadaşlardan biri sivilceyi görünce cadı burnu gibi olmuş deyip dalga geçmişti Oturup ağlamıştım ciddi ciddi

Ay ben çok kafama takardım. Hiç unutmuyorum hattta erkek arkadaşlardan biri sivilceyi görünce cadı burnu gibi olmuş deyip dalga geçmişti Oturup ağlamıştım ciddi ciddi
sivilce için hepimizin ağladığı bir ergen günümüz olmuş o zaman

Ayyyy en hassas dönemler o minnacık sivilcenin koca çıbanmışçasına hissettirdiği dönemler... Üzerine kurutucu Bi şeyler sür fondötenle kapat. Bişicik olmaz

Kapatıcılık oranı yüksek bir fondöten ve iyi bir kapatıcı tavsiye ediyorum sana. 2 günde Venüs olmayı hayal eden üyemize oldukça gerçekçi bir yorum oldu ama idare etsin artık.

Menzuniyet ne ki?
Yeni bir akım mı?
Tipinin tam anlamıyla düzelmesine bir on sene daha var.
Bence bu süreyi kitap okuyarak değerlendirebilirsin.

çinko oksit diye bi krem var 1,5 aydır geçmeyen sivilce lekelerime falan surdum 2 seferde baya etkı ettı bı ablam surmustu sımdı bugun bende alıcam aynısından ınternetten arastırdım sende bı bak ıstersen yorumlar oldukca olumlu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…