• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2 günde 3 kilo verdim

buse93

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Mayıs 2012
101
30
98
Balıkesir
Konuyu doğru yere açmışımdır umarım. 2 gündür öğünlerimi kıstım ve ara öğünlerimi azalttım. Sürekli su içiyorum. 61 kiloydum 2 gün önce, bugün tartıya bi çıktım 58 kiloyum. Sizce bu şekilde kilo vermek sağlıklı mı kızlar? :( Mutlu oldum ama içim hiç rahat değil. :14:

Konuyu doğru yere açmışımdır umarım. 2 gündür öğünlerimi kıstım ve ara öğünlerimi azalttım. Sürekli su içiyorum. 61 kiloydum 2 gün önce, bugün tartıya bi çıktım 58 kiloyum. Sizce bu şekilde kilo vermek sağlıklı mı kızlar? :( Mutlu oldum ama içim hiç rahat değil. :14:

nasıl zayıfladığını yazman gerekli ona göre bilgi verelim. birde ilk tartıldığında toksan ikinci tartıldığında açsan çok fark ediyor öle olabilirmi.:41:

Toktum iki türlü de. Sadece öğün kıstım yok bu yağlı bunu yemem yok bu şekerli bunu yemem yapmadım. Bir de 1 haftadan beri spor yapıyorum. Zumba tarzı bir şey. Kilom hala 58 ama sıkılaşıyor gibiyim :))

• Beğen
Reactions: gve
Toktum iki türlü de. Sadece öğün kıstım yok bu yağlı bunu yemem yok bu şekerli bunu yemem yapmadım. Bir de 1 haftadan beri spor yapıyorum. Zumba tarzı bir şey. Kilom hala 58 ama sıkılaşıyor gibiyim :))
ben eşime 2 haftadır diyet uyguluyorum yağlıyı kestim ekmeklerini kepekli yiyor kola alışkanlığını bitirdim spor yapıyor ama kilo vereceğine kilo almış :( anlamadım nerede yanlış yaptım...

Konuyu doğru yere açmışımdır umarım. 2 gündür öğünlerimi kıstım ve ara öğünlerimi azalttım. Sürekli su içiyorum. 61 kiloydum 2 gün önce, bugün tartıya bi çıktım 58 kiloyum. Sizce bu şekilde kilo vermek sağlıklı mı kızlar? :KK43: Mutlu oldum ama içim hiç rahat değil. :KK14:
zannetmiyorum.2 günde yağ yakılmaz..mesele ben akşam 57 sabah 56 kiloyum..yemek yemiyorsun kas erimesi olur..dayanamaz sonra az da olsa yemeğe başlarsan yine kilo alırsın..uzun vadede kilo kaybı daha kalıcı olur..

aynı kilodayız. bence ödemdir o. zumba çok güzel bir spor çok eğlenceli ama spor yapacak vaktim yok. ama acilen kilo vermem lazım. nasıl vercem bu kiloları.

ben eşime 2 haftadır diyet uyguluyorum yağlıyı kestim ekmeklerini kepekli yiyor kola alışkanlığını bitirdim spor yapıyor ama kilo vereceğine kilo almış :KK43: anlamadım nerede yanlış yaptım...

Canım sadece yağı kesmişsin bizim asıl sorunumuz şeker aslında. Günlük şeker ihtiyacımız günde sadece bir kesme şeker kadar. Ekmektede diğer yiyeceklerdede var şeker. Şekeri pastayı böreği patatesi kolayı cipsi balı reçeli tamamen kesecek. Ekmekte kepekli vs. farketmiyor hepside malesef yağ yapıyo. Ben bun saydıklarımın hepsini kestim ama onun dışında herşeyi yiyorum ve akşam iş çıkışı sadece yarım saat yürüyorum bol su içiyorum. Bikaç kilo verdim şuan durdu ama en azından üstüne kilo almadım buda sevindirici benim için:)

Canım sadece yağı kesmişsin bizim asıl sorunumuz şeker aslında. Günlük şeker ihtiyacımız günde sadece bir kesme şeker kadar. Ekmektede diğer yiyeceklerdede var şeker. Şekeri pastayı böreği patatesi kolayı cipsi balı reçeli tamamen kesecek. Ekmekte kepekli vs. farketmiyor hepside malesef yağ yapıyo. Ben bun saydıklarımın hepsini kestim ama onun dışında herşeyi yiyorum ve akşam iş çıkışı sadece yarım saat yürüyorum bol su içiyorum. Bikaç kilo verdim şuan durdu ama en azından üstüne kilo almadım buda sevindirici benim için:)
Bende aynısını uyguladım. bal recel gibi şekerli şeyleri yemio. ama salataya tonbalığı koyuyordum yanlışı orda yapmışım sanırım.

Evet kızlar sadece sudan ve kastan götürmüşüm çünkü o kiloları aynen geri aldım. Ama spora başladım yeme düzenimi de değişirmedim ekmek haricinde. Kepek ekmeği tüketiyorum o da günde en fazla 3 dilim civarı. Şimdi 2 kilo verdim ama sağlıklı verdiğimden eminim. :KK49:

bazı arkadaşlarn dedigi gibi hızlı kilo kaybı vucuttakı su ve ödemdir. o kadar kısa sürede kilo verilmez.vucut bi fabrikadır işçiside hormonlar.hormonları kan besler kanıda yiyecekler...yani demem o ki yemeksiz az yemekle bilmem neyle sağlıklı asla kilo verilmez.

Evet kızlar sadece sudan ve kastan götürmüşüm çünkü o kiloları aynen geri aldım. Ama spora başladım yeme düzenimi de değişirmedim ekmek haricinde. Kepek ekmeği tüketiyorum o da günde en fazla 3 dilim civarı. Şimdi 2 kilo verdim ama sağlıklı verdiğimden eminim. :KK49:
Kepekli ekmeğin uzun vadede demir eksikliğine yol açtığını gözönünde bulundurarak, tercihinizi tam buğday ekmeği veya tam tahıllı ekmeklere kaydırmanızı öneririm.
Sağlıklı zayıflamalar diliyorum.

ya ben hiç yemiyorum abur cubur ama kilo da veremiyorum:(

Back