2.gün transferi... yardımm

sunlife

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Haziran 2012
11
0
36
Bursa
Merhaba öncelikle Allah herkese bebeklerini sağlıkla kucaklarına almasını nasip eder inşallah..
ben 30 yaşındayım ve eşimin azospermi (tıkanıklıga bağlı) bu yuzden son 8 ayda 3. tüp bebek denememiz. hepsi de acıbadem bursa hastanesinde 1. denememizde 23 yumurtam oldu 4 tane dollendi 2.kalite 3.gün 4 hücreli transfer edildi olmadı. 2.denememizde 18 yumurta toplandı 3 yumurta dollendi ve 2.gün 1.kalitede 2 hücreli transfer oldu ama yine olmadı.. doktorum 2. denemeden cok umutluydu embriyolar kaliteydi ama olmadı yumurtlamamda sorun yok ve rahim kalınlıgımda iyi histereskopi yapalım dedi ocak ayında yapıldı hic bir sıkıntı yok ve cok iyi görünüyor dedi.. eşimde agustos ayında mikrotese ile 3 viyol sperm alındı ama bizde bir döllenme sorunu var ama neden nasıl bilmiyoruz.
biraz uzun anlattım ama hayırlısıyla bu hafta 3. denememizi yapıyoruz. pazartesi 15:30 da 15 yumurtam toplandı ve 10 u olgunmus ve sadece 2 yumurtamız dollendi.. sonrasında carsamba 11:30 da transferim yapıldı yani tam 48 saat bile olmadı ama tek yumurta transfer edildi ve 5*6 hücreli.. doktor hızlı bolunmesi iyi ve 2 kalite olması tutunmasına engel değil dedi.. ben de tekrar umutlandım.. netten araştıyorum 2. gunde hep 4 hücreli bir kişinin 5 hücreli diye gördüm ama sonucunu yazmamış başka doktora sordum kötü olmadıgını soyledi ama aklım takıldı bir kere hızlı bölünmesi normal mi yoksa anormal bir durum mu ? bu sekilde transfer olan var mı ? sizce sansım nedir?

benimde 2. gün transferi 4 hücreli 1. kalite tek yumurta kondu şimdi hamileyim bunları kafana takıp stres yapma canım allah ol dedikten sonra her şekilde oluyo

Canim hayirli olsun .Benimde 2.gun transferi oldu ve ikinci kalitedeydi 4 hucreliydi suan 24 haftalik hamileyim.Darisi sana olsun isallah.Rabbim ol dedikten sonra hicbirsey bahane olamaz Bence.

hayırlı olsun cnm benimde 2. gün 4 hücreli tranferi ve dün kızım olucanı öğrendim darısı başına hücrelere takılma bol bol dua et rabbim ol desin bebeğine...

herkese desteği icin teşekkur ederim.. bu seferki tedavime başlarken ilk defa bu kadar rahattım ama aklıma takılan 2. gunde 6 hucreli olması avantaj mı dezavantajmı.. aklıma takılan bu umarım saglığıyla gelir bebeğimm.. umarım herkese nasip eder bu mutluluğuu..

canım inş bu tedavinden pozitif sonuç alırsın çok zor gerçekten başarısız denemeler yaşamak...
ama bak bu kk da çok gördüm 5. blast embriyosu olupda hamile kalamayanları
o yüzden çok takılma hücresine gününe falan...
genetik araştırma falan yaptırsaydınız keşke bizimde sorun erkekte bizde 4 başarısız deneme yaptırdık her defasında sonuç negatif oldu kromozomlara baktırdık daha sonra ve eşimin kromozom yapısı bozuk çıktı o yüzden tutnmaz dediler......

kaliteli olan embriyo hızlı bölünür bence doktorun umutluydu ki riske atmadan transfer etti..... hadi bakalım inşallah bu sefer yavrunu kucağına alırsın şimdiden hayırlı olsun.....

melek 181 teşekkur ederim umarım en kısa zamanda alırız bebeklerimizi kucağımıza... eşimin azosperm oldugunu ogrendiğimizde sebebi neden olabilir diye ben de esimde genetik testlerimizi yaptırdık herhangi bir sıkıntı cıkmadı eşimin tıkanıklık sebebide cocuklugunda ağır idrar yolları enfeksiyonu yada bir hastalık gecirmesi sebebiyle dendi.. doktor eger birinizde kromozomla ilgili birşey yada kistik fibrozis cıkarsa digerinde olmaması durumunda herzaman sansınız var demişti bizde ikimizde aynı anda yaptırdık.. bizdeki en buyuk sorun dollenme oranı maalesef .. transferin 3. gunu transfere kadar inanılmaz rahattım 2 gundur aklım karısık hatta kendimi rahatlatmak icin kendimi sımartıyorum ama kısmet.. Hersey Allah tan hayırlısı demekten baska sansım yok galibaa.. herkes için hayırlısı..

herşeyin hayırlısı canım allahtan gelen derde sabretmekten başka çaremiz yok....
aslında tıp çok gelişti ama işte yinede bazen bu çocuksuzluğa çare olamıyo inş senide bu sefer bebişlerin tutunmuştur sımsıkı...........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…