2 gün Süren adet

esraylmz03

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Ocak 2012
2.305
565
163
- Yurtdışı
Kızlar iki aydır adetim 2 gün Sürüyor düzenli ama çok az Sürüyor korunmuyoruz da ama hamile olduğumu sanmıyorum normalde hep 5 gün olurum hiç Şaşmaz haftaya doktora gideceğim fakat merak ediyorum aranızda var mı bole bi sorun yaşayan

benim adetlerim de çok düzenliyken ve hep 5 gün olurken 1 yıldır 2-3 gün ve çok az oluyordum bu ay doktora gittim polikistik over olduğunu söyledi.mevsimsel bir durum da olabilir senin ki ama bir an evvel doktoruna gitmelisin

Merhaba benimde genetik yapım dolayısıyla adetlerim 2 ya da 3 gün sürüyor afedersınız günde 1 ped falan kullanıyorum anneminde az olurmus zamanında ama benımkı ondan da az dr hersey normalmiş desede ben çok korkuyorum erken menopozdan ama yapacak birşey yok. Konu sahıbi arkadasım sen ne yaptın? Dr birsey dedı mı vucut bazen stres sebebı ile de yapabılıyor boyle bırsey..

Kızlar iki aydır adetim 2 gün Sürüyor düzenli ama çok az Sürüyor korunmuyoruz da ama hamile olduğumu sanmıyorum normalde hep 5 gün olurum hiç Şaşmaz haftaya doktora gideceğim fakat merak ediyorum aranızda var mı bole bi sorun yaşayan
en makbulu dermisim

Bn 5-7 gun arasinda adet olurum ve asiri kanamam olur. İki aydir 3 ve 2 gun adet oldum. Hemde kanamam azaldi.Doktora gittim. Ultrasonda bi sorun yok. Adet olunca hormonlarima bakicak

2 gün süren regl olmaz minumumu 3 değil mi zaten?

Back