- 22 Mart 2011
- 64
- 24
-
- Konu Sahibi FiruzeSultan
Börek oda sıcaklığında en fazla 2 yada 3 gün dayanır..Buzdolabında maksimum 1 hafta birşey olmazbence kullanmayın ama gerçi pişmiş halini 3 gun bıle yiyoruz da bılemıcem
ben de borek kaç gunde tuketılmelı dıye sordum cevap alamadım henuz =)
Börek oda sıcaklığında en fazla 2 yada 3 gün dayanır..Buzdolabında maksimum 1 hafta birşey olmaz
Saklama kaplarına koyarak buzluğa koyarsanız daha uzun dayanır..Hatta yaptığınızda fazla olanları soğuyunca direk buzluğa atarsanız.Çıkardığınızda yeni yaptığınız kadar lezzetli olur..
Canım tadından ve kokusundan belli olur zatentesekkürler Nevreste =)) o dondurucuya atma olayını bılıyorum da biz ofiste 4 gundur dısarıda beklettik yıyoruz bıtmek bılmedı 5 kutu kadar yapmıstım
zehırlenmedık ama henuz bısey yok =))
Canım tadından ve kokusundan belli olur zatenOfis çok sıcak değil o zaman yoksa sorun olurdu
bence kullanmayın ama gerçi pişmiş halini 3 gun bıle yiyoruz da bılemıcem
ben de borek kaç gunde tuketılmelı dıye sordum cevap alamadım henuz =)
Paketi açsaydınız ne yapacağınıza karar verirdiniz..
Bence kokmuştur..Çünkü kullanacağımız zaman bile biraz fazla kalırsa hem kabarmıyor hemde yapış yapış oluyor..
Kokusundan anlarsınız zaten
Sevgili Lissam ve Nevreste yanıtlarınız için teşekkür ederim. Buzdolabından çıkarıp açtım ve kokladım veee evet oldukça ekşimsi bir koku geldi Nevreste. Malesef atmak zorunda kaldım.
Hayırlısı olsunSevgili Lissam ve Nevreste yanıtlarınız için teşekkür ederim. Buzdolabından çıkarıp açtım ve kokladım veee evet oldukça ekşimsi bir koku geldi Nevreste. Malesef atmak zorunda kaldım.
Hayırlısı olsunBundan sonra daha dikkatli olun Ben genelde marketten gelince hemen buzluğa atıyorum..